یوسفی, علیرضا, موسوی نسب, مرضیه, گواهیان, محسن. (1392). بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی وحسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 157-170. doi: 10.22092/isfj.2017.110111
علیرضا یوسفی; مرضیه موسوی نسب; محسن گواهیان. "بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی وحسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1392, 157-170. doi: 10.22092/isfj.2017.110111
یوسفی, علیرضا, موسوی نسب, مرضیه, گواهیان, محسن. (1392). 'بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی وحسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 157-170. doi: 10.22092/isfj.2017.110111
یوسفی, علیرضا, موسوی نسب, مرضیه, گواهیان, محسن. بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی وحسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 22(1): 157-170. doi: 10.22092/isfj.2017.110111