آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها2,784
تعداد مقالات31,679
تعداد مشاهده مقاله40,110,204
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,604,389
شکیب, عیسی, موسوی نسب, مرضیه. (1392). تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 49-60. doi: 10.22092/isfj.2017.110102
عیسی شکیب; مرضیه موسوی نسب. "تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1392, 49-60. doi: 10.22092/isfj.2017.110102
شکیب, عیسی, موسوی نسب, مرضیه. (1392). 'تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 49-60. doi: 10.22092/isfj.2017.110102
شکیب, عیسی, موسوی نسب, مرضیه. تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 22(1): 49-60. doi: 10.22092/isfj.2017.110102


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب