شکیب, عیسی, موسوی نسب, مرضیه. (1392). تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 49-60. doi: 10.22092/isfj.2017.110102
عیسی شکیب; مرضیه موسوی نسب. "تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1392, 49-60. doi: 10.22092/isfj.2017.110102
شکیب, عیسی, موسوی نسب, مرضیه. (1392). 'تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 49-60. doi: 10.22092/isfj.2017.110102
شکیب, عیسی, موسوی نسب, مرضیه. تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 22(1): 49-60. doi: 10.22092/isfj.2017.110102