غلامزاده, مرضیه, حسینی, ابراهیم, اسکندری, سهیل, حسینی, هدایت. (1392). تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقرهای(Hypophthalmichthys molitrix) تیمار شده با عصاره سیاه دانه (Nigella sativa L.) در طول دوره نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 71-84. doi: 10.22092/isfj.2017.110104
مرضیه غلامزاده; ابراهیم حسینی; سهیل اسکندری; هدایت حسینی. "تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقرهای(Hypophthalmichthys molitrix) تیمار شده با عصاره سیاه دانه (Nigella sativa L.) در طول دوره نگهداری در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1392, 71-84. doi: 10.22092/isfj.2017.110104
غلامزاده, مرضیه, حسینی, ابراهیم, اسکندری, سهیل, حسینی, هدایت. (1392). 'تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقرهای(Hypophthalmichthys molitrix) تیمار شده با عصاره سیاه دانه (Nigella sativa L.) در طول دوره نگهداری در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 71-84. doi: 10.22092/isfj.2017.110104
غلامزاده, مرضیه, حسینی, ابراهیم, اسکندری, سهیل, حسینی, هدایت. تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقرهای(Hypophthalmichthys molitrix) تیمار شده با عصاره سیاه دانه (Nigella sativa L.) در طول دوره نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 22(1): 71-84. doi: 10.22092/isfj.2017.110104