یاسمی, مهران, قمی مرزدشتی, محمد رضا, دارنهال, طاهره, محمدزاده, بهروز, امینی, هومن. (1392). مقایسه راندمان بازیافت و درجه هیدرولیز پروتئین های موجود در امعاء و احشای ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) با استفاده از آنزیم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 149-156. doi: 10.22092/isfj.2017.110110
مهران یاسمی; محمد رضا قمی مرزدشتی; طاهره دارنهال; بهروز محمدزاده; هومن امینی. "مقایسه راندمان بازیافت و درجه هیدرولیز پروتئین های موجود در امعاء و احشای ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) با استفاده از آنزیم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1392, 149-156. doi: 10.22092/isfj.2017.110110
یاسمی, مهران, قمی مرزدشتی, محمد رضا, دارنهال, طاهره, محمدزاده, بهروز, امینی, هومن. (1392). 'مقایسه راندمان بازیافت و درجه هیدرولیز پروتئین های موجود در امعاء و احشای ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) با استفاده از آنزیم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 149-156. doi: 10.22092/isfj.2017.110110
یاسمی, مهران, قمی مرزدشتی, محمد رضا, دارنهال, طاهره, محمدزاده, بهروز, امینی, هومن. مقایسه راندمان بازیافت و درجه هیدرولیز پروتئین های موجود در امعاء و احشای ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) با استفاده از آنزیم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 22(1): 149-156. doi: 10.22092/isfj.2017.110110