آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,996
تعداد مقالات33,553
تعداد مشاهده مقاله44,161,030
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,534,222
جلیلی, سید حسن, صداقت, ناصر, نوغانی, فاطمه. (1392). اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 13-26. doi: 10.22092/isfj.2017.110099
سید حسن جلیلی; ناصر صداقت; فاطمه نوغانی. "اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1392, 13-26. doi: 10.22092/isfj.2017.110099
جلیلی, سید حسن, صداقت, ناصر, نوغانی, فاطمه. (1392). 'اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 13-26. doi: 10.22092/isfj.2017.110099
جلیلی, سید حسن, صداقت, ناصر, نوغانی, فاطمه. اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 22(1): 13-26. doi: 10.22092/isfj.2017.110099


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب