آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها2,810
تعداد مقالات31,895
تعداد مشاهده مقاله40,508,869
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,861,952
جلیلی, سید حسن, صداقت, ناصر, نوغانی, فاطمه. (1392). اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 13-26. doi: 10.22092/isfj.2017.110099
سید حسن جلیلی; ناصر صداقت; فاطمه نوغانی. "اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1392, 13-26. doi: 10.22092/isfj.2017.110099
جلیلی, سید حسن, صداقت, ناصر, نوغانی, فاطمه. (1392). 'اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 13-26. doi: 10.22092/isfj.2017.110099
جلیلی, سید حسن, صداقت, ناصر, نوغانی, فاطمه. اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 22(1): 13-26. doi: 10.22092/isfj.2017.110099


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب