آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,387,085
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,562,167
جلیلی, سید حسن, صداقت, ناصر, نوغانی, فاطمه. (1392). اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 13-26. doi: 10.22092/isfj.2017.110099
سید حسن جلیلی; ناصر صداقت; فاطمه نوغانی. "اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1392, 13-26. doi: 10.22092/isfj.2017.110099
جلیلی, سید حسن, صداقت, ناصر, نوغانی, فاطمه. (1392). 'اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 13-26. doi: 10.22092/isfj.2017.110099
جلیلی, سید حسن, صداقت, ناصر, نوغانی, فاطمه. اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 22(1): 13-26. doi: 10.22092/isfj.2017.110099


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب