آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,766
تعداد مقالات31,497
تعداد مشاهده مقاله39,697,201
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,252,878

1.

بررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان

صفحه 12-1
رضا یاری؛ مائده یوسفیان؛ مناسادات حسینی آریا

2.

توانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند

صفحه 24-13
حسن رشیدی؛ الهام آذرپژوه؛ ریحانه شاقلی

3.

بررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران

صفحه 42-25
مهدی قاسمی نافچی؛ آقافخر میرلوحی؛ عبدالعلی شجاعیان

4.

بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه آب‌بشقابی (Centella asiatica L.) منطقه شمال کشور

صفحه 59-43
سید محمد وحدت؛ محمد رضا حق شناس

5.

گیاهان دارویی- غذایی و غذاهای فراموش‌شده

صفحه 76-60
بهجت تاج الدین

6.

اثر کودمرغی و کبوتر بر برخی از ویژگی‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی نعناع فلفلی

صفحه 89-77
مرضیه صالحی؛ علی اکبر کریمیان؛ حمید سودائی زاده

7.

تاثیر روشهای نوین استخراج (پالس‌الکتریک و فراصوت) بر ترکیبات زیست فعال پوست انار

صفحه 107-90
پروین شرایعی؛ ساناز غلامپور؛ طاها شوشتری

8.

تأثیر عمق کاشت و تغذیه بر ویژگی‌های کمی و کیفی گل زعفران

صفحه 130-108
سید جلال آذری؛ علی سروش زاده؛ جعفر نباتی؛ احسان اسکوئیان

9.

مروری کلی بر خواص دارویی گیاه مرزنجوش .Origanum vulgare L

صفحه 150-131
سمانه مجاهد؛ احسان قمی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب