آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,728
تعداد مقالات31,071
تعداد مشاهده مقاله28,669,989
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,303,321

1.

صفحات آغازین


2.

مقایسه تأثیر صمغ زدو با کربوکسی متیل سلولز و اینولین بر خواص کیفی، ویسکوزیته و حسی ماست منجمد میوه‌ای

صفحه 1-14
شهین زمردی؛ سحر خیرخواه فقرا؛ لیلا روزبه؛ سارا جعفریان

3.

بررسی کارایی سیستم پیوسته رفرکتنس ویندو بر سنتیک خشک شدن و خواص فیزیکی ورقه های سیب و هلو و مقایسه آن با خشک‌کردن با هوای داغ و آفتابی

صفحه 15-34
الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ حسین چاجی؛ مجید رضایی فریمانی

4.

بهبود پایداری و خواص ضد سرطانی نانو کیبوزوم‌های کورکومین پوشش داده شده با اودراژیت در برابر سلول‌های سرطانی کولورکتال HT-29

صفحه 35-48
مریم سالک نجات؛ زهرا امام جمعه؛ غلامرضا عسگری

5.

بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زردآلو

صفحه 49-66
حمید حسینی؛ علی نجفی؛ سیدحمیدرضا ضیاالحق

6.

تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاج‌خروس، بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کم‌چرب

صفحه 67-80
علیرضا رحمن؛ محمد علایی؛ مانیا صالحی فر

7.

ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره پست‌بیوتیک حاصل از لاکتوباسیلوس کازئی بر اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس، پنی سیلیوم نوتاتوم و کاندیدا آلبیکانس به روش انتشار در چاهک

صفحه 81-96
سمیرا حسینی؛ عزیز همایونی راد

8.

کاربرد انرژی مایکروویو برای غیرفعال کردن آنزیم پلی‌فنل‌اکسیداز در تولید چای سبز

صفحه 97-114
شیوا روفیگری حقیقت؛ صنم صفائی چائی‌کار؛ مریم‌السادات متولی جلالی؛ ستاره جوادین دیوشلی

9.

بررسی مهاجرت کلی پلی‌اتیلن ترفتالات و فلزات سنگین در محلول مدل نوشیدنی مالت گازدار طی زمان نگهداری

صفحه 115-128
مرضیه رسولی؛ زهرا بیگ محمدی؛ محمد حسین عزیزی

10.

ساخت و مشخصه‌یابی نانوذرات ایزولۀ پروتئین شیر به روش الکترواسپری

صفحه 129-146
سیامک رهبری؛ حمید توکلی پور؛ احمد کلباسی اشتری

11.

بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگی‌‌های فیزیکی و حسی شکلات تلخ

صفحه 147-162
سید وحید لقمانی؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومان مولوی؛ محمد فاضل

12.

تأثیر فیلتر غشایی تحت خلأ بر ویژگی‌های کیفی و بازده استخراج پکتین از پوست مرکبات

صفحه 163-180
شعیب غلامی؛ سعید مینائی؛ علیرضا مهدویان

13.

تاثیر افزودنی‌ها ،حامل‌ها و متغیرهای فرایندخشک کردن به روش پاششی بر پایداری زایلاناز

صفحه 181-194
حدیث متشفی؛ مریم هاشمی

14.

آنالیز انرژی و اکسرژی در فرایند اهمیک طی پختن: مطالعۀ موردی قارچ دکمه‌ای

صفحه 195-208
مهدی قوانلو؛ محسن آزاد بخت؛ فریال وارسته؛ محمد واحدی ترشیزی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب