آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,944
تعداد مقالات33,229
تعداد مشاهده مقاله43,865,432
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,371,327
زمردی, شهین, خیرخواه فقرا, سحر, روزبه, لیلا, جعفریان, سارا. (1402). مقایسه تأثیر صمغ زدو با کربوکسی متیل سلولز و اینولین بر خواص کیفی، ویسکوزیته و حسی ماست منجمد میوه‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 1-14. doi: 10.22092/fooder.2020.352523.1289
شهین زمردی; سحر خیرخواه فقرا; لیلا روزبه; سارا جعفریان. "مقایسه تأثیر صمغ زدو با کربوکسی متیل سلولز و اینولین بر خواص کیفی، ویسکوزیته و حسی ماست منجمد میوه‌ای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1402, 1-14. doi: 10.22092/fooder.2020.352523.1289
زمردی, شهین, خیرخواه فقرا, سحر, روزبه, لیلا, جعفریان, سارا. (1402). 'مقایسه تأثیر صمغ زدو با کربوکسی متیل سلولز و اینولین بر خواص کیفی، ویسکوزیته و حسی ماست منجمد میوه‌ای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 1-14. doi: 10.22092/fooder.2020.352523.1289
زمردی, شهین, خیرخواه فقرا, سحر, روزبه, لیلا, جعفریان, سارا. مقایسه تأثیر صمغ زدو با کربوکسی متیل سلولز و اینولین بر خواص کیفی، ویسکوزیته و حسی ماست منجمد میوه‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(1): 1-14. doi: 10.22092/fooder.2020.352523.1289


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب