آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,034
تعداد مقالات33,949
تعداد مشاهده مقاله45,418,227
تعداد دریافت فایل اصل مقاله69,072,031
رحمن, علیرضا, علایی, محمد, صالحی فر, مانیا. (1402). تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاج‌خروس، بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 67-80. doi: 10.22092/fooder.2023.360720.1354
علیرضا رحمن; محمد علایی; مانیا صالحی فر. "تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاج‌خروس، بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1402, 67-80. doi: 10.22092/fooder.2023.360720.1354
رحمن, علیرضا, علایی, محمد, صالحی فر, مانیا. (1402). 'تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاج‌خروس، بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 67-80. doi: 10.22092/fooder.2023.360720.1354
رحمن, علیرضا, علایی, محمد, صالحی فر, مانیا. تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاج‌خروس، بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(1): 67-80. doi: 10.22092/fooder.2023.360720.1354


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب