آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,753
تعداد مقالات31,354
تعداد مشاهده مقاله34,359,346
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,951,040
رحمن, علیرضا, علایی, محمد, صالحی فر, مانیا. (1402). تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاج‌خروس، بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 67-80. doi: 10.22092/fooder.2023.360720.1354
علیرضا رحمن; محمد علایی; مانیا صالحی فر. "تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاج‌خروس، بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1402, 67-80. doi: 10.22092/fooder.2023.360720.1354
رحمن, علیرضا, علایی, محمد, صالحی فر, مانیا. (1402). 'تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاج‌خروس، بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 67-80. doi: 10.22092/fooder.2023.360720.1354
رحمن, علیرضا, علایی, محمد, صالحی فر, مانیا. تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاج‌خروس، بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(1): 67-80. doi: 10.22092/fooder.2023.360720.1354


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب