آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,101
تعداد مقالات34,620
تعداد مشاهده مقاله49,625,208
تعداد دریافت فایل اصل مقاله80,067,478
رحمن, علیرضا, علایی, محمد, صالحی فر, مانیا. (1402). تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاج‌خروس، بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 67-80. doi: 10.22092/fooder.2023.360720.1354
علیرضا رحمن; محمد علایی; مانیا صالحی فر. "تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاج‌خروس، بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1402, 67-80. doi: 10.22092/fooder.2023.360720.1354
رحمن, علیرضا, علایی, محمد, صالحی فر, مانیا. (1402). 'تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاج‌خروس، بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 67-80. doi: 10.22092/fooder.2023.360720.1354
رحمن, علیرضا, علایی, محمد, صالحی فر, مانیا. تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاج‌خروس، بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 22(1): 67-80. doi: 10.22092/fooder.2023.360720.1354


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب