1.

بررسی روابط بین پارامترهای لیمنولوژیکی و شاخص‌های کیفیت آب در سد آزاد سنندج به منظور فعالیت‌های شیلاتی

صفحه 1-11
حسن نصراله اده ساروی؛ آسیه مخلوق؛ زهرا یعقوب زاده؛ رضا صفری؛ حمید حسین پور

2.

شناسایی و رتبه‌بندی عوامل موثر برصادرات محصولات شیلاتی ایران

صفحه 13-25
افشین عادلی؛ هنگامه بایی؛ مهدی پندار

3.

مطالعه تآثیر فاکتورهای اکولوژیک مختلف بر تنوع و پراکنش فیتوپلانکتون‌های سواحل جنوبی دریایی خزر (استان مازندران)

صفحه 27-35
فؤاد البودویرج؛ سید صدرالدین قائم مقامی؛ ابوالقاسم روحی؛ معصومه شمس کهریزسنگی

4.

بررسی اثرات استفاده از باکتریوفاژ AHɸ3 در میزان بازماندگی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) آلوده به باکتری آئروموناس هیدروفیلاAeromonas hydrophila) ) در شرایط درون‌تنی (in vivo)

صفحه 37-48
لاله یزدانپناه گوهرریزی؛ فرخ رخ‌بخش‌زمین؛ سیدمحمدجلیل ذریه‌زهرا؛ نادیا کاظمی‌پور؛ بابک خیرخواه

5.

بررسی انعطاف‌پذیری ریختی شکل بدن ماهی کاراس (Carassius gibelio) به زیستگاه‌های آبی جاری و ساکن با استفاده از روش ریخت‌سنجی هندسی

صفحه 49-58
سهیل ایگدری؛ عطا مولودی صالح؛ سولماز احمدی؛ نرگس جوادزاده

6.

بررسی کاربرد توالی‌یابی ناحیه کنترلی (D loop) DNA میتوکندریایی در مطالعه تنوع ژنتیکی جمعیت‌های تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus, Borodin, 1897) دریای خزر

صفحه 59-70
سجاد نظری؛ محمد پورکاظمی؛ مجیدرضا خوش خلق

7.

ارزیابی تولید سوخت بیودیزل از میکروجلبک در یک فتوبیوراکتور و تعیین برخی از خواص فیزیکی و شیمیایی آن

صفحه 71-80
طیبه موذنی؛ مریم صدرنیا؛ رضا حاجی حسینی

8.

بررسی فون ماهیان و فاکتورهای محیطی موثر بر تنوع زیستی در رودخانه زرینه‌رود، حوضه دریاچه ارومیه (استان آذربایجان غربی)

صفحه 81-91
علیرضا رادخواه؛ سهیل ایگدری؛ هادی پورباقر؛ یحیی شمس

9.

اثر آلفالیپوئیک اسید بر رشد، ترکیب بدن و فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی در بافت عضله، کبد و روده‌ی ماهی قزل-آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 93-104
حجت اله بی نیاز؛ علیرضا سالارزاده؛ شایان قبادی؛ فلورا محمدی زاده؛ امیر حسین اسماعیلی

10.

تاثیر محرک‌‌ ایمنی زایموزان بر رشد و مقاومت آرتمیا فرانسیسکانا (Artemia fransiscana) در برابر عفونت باکتری‌‌های Vibrio campbellii و Vibrio proteolyitcus در سیستم آزمایش گنوتوبیوتیک (Gnotobiotic)

صفحه 105-116
مه لقا کرمی شیرازی؛ ایمان سوری نژاد؛ سیاوش سلطانیان

11.

اثر اسیدی فایر سدیم دی فرمات (NDF) و سیتریک اسید بر پارامتر های رشد، خونی و ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 117-129
محمدجواد محمدی؛ ابراهیم رجب زاده قطرمی؛ مهدی سلطانی؛ علیرضا قایدی؛ مجتبی علیشاهی

12.

تأثیر مکمل غذایی پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) بر شاخص‌های رشد، میزان بقاء، فراسنجه‌های خونی و برخی از پاسخ‌های ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 131-140
مهدی شمسایی مهرجان؛ سید پژمان حسینی شکرابی؛ محمد مهدی محجوب زردست؛ نگار محمدی

13.

پیش‌بینی قیمت دو گونه از محصولات شیلات جنوب ایران با تاکید بر روش‌های نوین اقتصاد‌سنجی

صفحه 141-152
محسن محمدی؛ سعید یزدانی؛ غلامرضا یاوری؛ محسن مهرآرا

14.

تعیین قابلیت هضم ظاهری اجزای متداول مورد استفاده در ساخت خوراک فیلماهی (Huso huso) جوان

صفحه 153-164
میرمسعود سجادی؛ ایوب یوسفی؛ میرحامد سیدحسنی؛ بهرام فلاحتکار

15.

تاثیر استفاده از آنتن منشعب دافنی پولکس (Daphnia pulex) غنی شده با جیره های مختلف غذایی بر رشد و بقای لارو ماهیان دم شمشیری (Xiphophorus helleri) و گوپی (Poecilia reticulata)

صفحه 165-168
طیبه عنایت غلامپور؛ مجتبی پولادی؛ ابراهیم ستوده؛ سید علی اکبر هدایتی

16.

ارزیابی ریسک خطر فلزات سنگین برای مصرف‌کنندگان میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)

صفحه 169-174
مهران لقمانی؛ سلیم شریفیان


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.