سجادی, میرمسعود, یوسفی, ایوب, سیدحسنی, میرحامد, فلاحتکار, بهرام. (1399). تعیین قابلیت هضم ظاهری اجزای متداول مورد استفاده در ساخت خوراک فیلماهی (Huso huso) جوان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(1), 153-164. doi: 10.22092/isfj.2019.120664
میرمسعود سجادی; ایوب یوسفی; میرحامد سیدحسنی; بهرام فلاحتکار. "تعیین قابلیت هضم ظاهری اجزای متداول مورد استفاده در ساخت خوراک فیلماهی (Huso huso) جوان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 1, 1399, 153-164. doi: 10.22092/isfj.2019.120664
سجادی, میرمسعود, یوسفی, ایوب, سیدحسنی, میرحامد, فلاحتکار, بهرام. (1399). 'تعیین قابلیت هضم ظاهری اجزای متداول مورد استفاده در ساخت خوراک فیلماهی (Huso huso) جوان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(1), pp. 153-164. doi: 10.22092/isfj.2019.120664
سجادی, میرمسعود, یوسفی, ایوب, سیدحسنی, میرحامد, فلاحتکار, بهرام. تعیین قابلیت هضم ظاهری اجزای متداول مورد استفاده در ساخت خوراک فیلماهی (Huso huso) جوان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 29(1): 153-164. doi: 10.22092/isfj.2019.120664