آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,826,247
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,732,568

1.

صفحات آغازین


2.

تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت

صفحه 1-14
شهین زمردی؛ رضا حیدری؛ سمیه بهنام

3.

اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو

صفحه 15-28
مطهره درود؛ محمد دانشی؛ محمدرضا ناطقی

4.

بررسی امکان تولید ماست همزده کم چرب با استفاده از صمغ زدو

صفحه 29-42
لیلا ناطقی

5.

تعیین ویژگی‌های لزج کشسان (ویسکو الاستیک) دو رقم سیب زمینی ذخیره شده در انبار فنی و غیر فنی

صفحه 43-58
رویا فرهادی؛ امیرحسین افکاری سیاح؛ بهاره جمشیدی؛ احمد موسی پور گرجی

6.

بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج

صفحه 59-70
عاصفه لطیفی؛ محسن اسمعیلی

7.

استفاده از فن آوری بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک

صفحه 71-86
اکبر جوکار؛ حمید زارع؛ هما بهمدی

8.

روش مناسب خشک کردن (التیام‌دهی) طبیعی سیر (.Allium sativum L) پس از برداشت آن

صفحه 87-102
فریبا بیات

9.

ویژگی‌های ضداکسایشی پپتید‌های زیست‌فعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین

صفحه 103-122
شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ سید مهدی جعفری؛ خشایار سرابندی

10.

بررسی عوامل موثر بر میزان پودر شدگی هسته خرما در یک آسیاب مدل

صفحه 123-136
مجتبی کرم پور؛ رسول معمار دستجردی؛ مجید رهنما؛ مهدی سعادت فرد

11.

ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولید‌شده در استان های مختلف ایران

صفحه 137-154
فروغ شواخی؛ پرویز مرادی؛ محمود عظیمی

12.

بررسی امکان کاربرد طیف‌سنجی (420-900 نانومتر) و تکنیک آنالیز مولفه‌های اصلی در تشخیص تقلب آرد نخود‌چی

صفحه 155-166
رضا محمدی گل؛ مجید لشگری؛ عبدالله ایمانمهر

13.

تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی

صفحه 167-182
حمیده طعنه؛ سعیده عربشاهی دلویی

14.

بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی

صفحه 183-198
جلال محمدزاده؛ جواد زنگانه؛ علیرضا صابری


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب