آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,998
تعداد مقالات33,576
تعداد مشاهده مقاله44,216,211
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,565,918
درود, مطهره, دانشی, محمد, ناطقی, محمدرضا. (1398). اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 15-28. doi: 10.22092/fooder.2019.122744.1168
مطهره درود; محمد دانشی; محمدرضا ناطقی. "اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1398, 15-28. doi: 10.22092/fooder.2019.122744.1168
درود, مطهره, دانشی, محمد, ناطقی, محمدرضا. (1398). 'اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 15-28. doi: 10.22092/fooder.2019.122744.1168
درود, مطهره, دانشی, محمد, ناطقی, محمدرضا. اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(2): 15-28. doi: 10.22092/fooder.2019.122744.1168


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب