آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,079
تعداد مقالات34,325
تعداد مشاهده مقاله47,483,829
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,455,312
درود, مطهره, دانشی, محمد, ناطقی, محمدرضا. (1398). اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 15-28. doi: 10.22092/fooder.2019.122744.1168
مطهره درود; محمد دانشی; محمدرضا ناطقی. "اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1398, 15-28. doi: 10.22092/fooder.2019.122744.1168
درود, مطهره, دانشی, محمد, ناطقی, محمدرضا. (1398). 'اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 15-28. doi: 10.22092/fooder.2019.122744.1168
درود, مطهره, دانشی, محمد, ناطقی, محمدرضا. اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(2): 15-28. doi: 10.22092/fooder.2019.122744.1168


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب