آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,038
تعداد مقالات33,994
تعداد مشاهده مقاله46,011,554
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,271,407
زمردی, شهین, حیدری, رضا, بهنام, سمیه. (1398). تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 1-14. doi: 10.22092/fooder.2019.122984.1167
شهین زمردی; رضا حیدری; سمیه بهنام. "تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1398, 1-14. doi: 10.22092/fooder.2019.122984.1167
زمردی, شهین, حیدری, رضا, بهنام, سمیه. (1398). 'تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 1-14. doi: 10.22092/fooder.2019.122984.1167
زمردی, شهین, حیدری, رضا, بهنام, سمیه. تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(2): 1-14. doi: 10.22092/fooder.2019.122984.1167


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب