آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,971
تعداد مشاهده مقاله45,672,076
تعداد دریافت فایل اصل مقاله76,757,907
لطیفی, عاصفه, اسمعیلی, محسن. (1398). بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 59-70. doi: 10.22092/fooder.2019.123558.1177
عاصفه لطیفی; محسن اسمعیلی. "بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1398, 59-70. doi: 10.22092/fooder.2019.123558.1177
لطیفی, عاصفه, اسمعیلی, محسن. (1398). 'بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 59-70. doi: 10.22092/fooder.2019.123558.1177
لطیفی, عاصفه, اسمعیلی, محسن. بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(2): 59-70. doi: 10.22092/fooder.2019.123558.1177


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب