آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,016
تعداد مقالات33,722
تعداد مشاهده مقاله44,958,630
تعداد دریافت فایل اصل مقاله45,830,454
لطیفی, عاصفه, اسمعیلی, محسن. (1398). بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 59-70. doi: 10.22092/fooder.2019.123558.1177
عاصفه لطیفی; محسن اسمعیلی. "بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1398, 59-70. doi: 10.22092/fooder.2019.123558.1177
لطیفی, عاصفه, اسمعیلی, محسن. (1398). 'بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 59-70. doi: 10.22092/fooder.2019.123558.1177
لطیفی, عاصفه, اسمعیلی, محسن. بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(2): 59-70. doi: 10.22092/fooder.2019.123558.1177


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب