آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,829
تعداد مقالات32,098
تعداد مشاهده مقاله40,864,102
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,113,729
لطیفی, عاصفه, اسمعیلی, محسن. (1398). بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 59-70. doi: 10.22092/fooder.2019.123558.1177
عاصفه لطیفی; محسن اسمعیلی. "بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1398, 59-70. doi: 10.22092/fooder.2019.123558.1177
لطیفی, عاصفه, اسمعیلی, محسن. (1398). 'بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 59-70. doi: 10.22092/fooder.2019.123558.1177
لطیفی, عاصفه, اسمعیلی, محسن. بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(2): 59-70. doi: 10.22092/fooder.2019.123558.1177


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب