آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,882,679
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,753,061
شواخی, فروغ, مرادی, پرویز, عظیمی, محمود. (1398). ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولید‌شده در استان های مختلف ایران. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 137-154. doi: 10.22092/fooder.2019.125466.1204
فروغ شواخی; پرویز مرادی; محمود عظیمی. "ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولید‌شده در استان های مختلف ایران". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1398, 137-154. doi: 10.22092/fooder.2019.125466.1204
شواخی, فروغ, مرادی, پرویز, عظیمی, محمود. (1398). 'ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولید‌شده در استان های مختلف ایران', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 137-154. doi: 10.22092/fooder.2019.125466.1204
شواخی, فروغ, مرادی, پرویز, عظیمی, محمود. ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولید‌شده در استان های مختلف ایران. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(2): 137-154. doi: 10.22092/fooder.2019.125466.1204


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب