شواخی, فروغ, مرادی, پرویز, عظیمی, محمود. (1398). ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولید‌شده در استان های مختلف ایران. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 141-158. doi: 10.22092/fooder.2019.125466.1204
فروغ شواخی; پرویز مرادی; محمود عظیمی. "ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولید‌شده در استان های مختلف ایران". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1398, 141-158. doi: 10.22092/fooder.2019.125466.1204
شواخی, فروغ, مرادی, پرویز, عظیمی, محمود. (1398). 'ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولید‌شده در استان های مختلف ایران', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 141-158. doi: 10.22092/fooder.2019.125466.1204
شواخی, فروغ, مرادی, پرویز, عظیمی, محمود. ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولید‌شده در استان های مختلف ایران. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(2): 141-158. doi: 10.22092/fooder.2019.125466.1204


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.