آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,084
تعداد مقالات34,405
تعداد مشاهده مقاله48,441,883
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,092,265
طعنه, حمیده, عربشاهی دلویی, سعیده. (1398). تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 167-182. doi: 10.22092/fooder.2020.125043.1196
حمیده طعنه; سعیده عربشاهی دلویی. "تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1398, 167-182. doi: 10.22092/fooder.2020.125043.1196
طعنه, حمیده, عربشاهی دلویی, سعیده. (1398). 'تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 167-182. doi: 10.22092/fooder.2020.125043.1196
طعنه, حمیده, عربشاهی دلویی, سعیده. تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(2): 167-182. doi: 10.22092/fooder.2020.125043.1196


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب