آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,015
تعداد مقالات33,700
تعداد مشاهده مقاله44,907,003
تعداد دریافت فایل اصل مقاله44,035,737
طعنه, حمیده, عربشاهی دلویی, سعیده. (1398). تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 167-182. doi: 10.22092/fooder.2020.125043.1196
حمیده طعنه; سعیده عربشاهی دلویی. "تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1398, 167-182. doi: 10.22092/fooder.2020.125043.1196
طعنه, حمیده, عربشاهی دلویی, سعیده. (1398). 'تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 167-182. doi: 10.22092/fooder.2020.125043.1196
طعنه, حمیده, عربشاهی دلویی, سعیده. تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(2): 167-182. doi: 10.22092/fooder.2020.125043.1196


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب