آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,848
تعداد مقالات32,321
تعداد مشاهده مقاله41,440,766
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,642,364

1.

صفحات آغازین


2.

بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک

صفحه 1-16
حامد اردشیر؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد

3.

ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی

صفحه 17-32
سیده پرستو مجاوریان؛ زینب رفتنی امیری؛ هدی شهیری طبرستانی

4.

بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Akhani Salicornia persica)- منطقه دشت نمک مردآباد کرج

صفحه 33-46
هما بهمدی؛ نیراعظم خوش خلق سیما؛ فروغ شواخی؛ صغری معدنی؛ شهین زمردی

5.

اثر بازدارندگی عصاره اکالیپتوس و اسطخدوس بر جوانه‌زنی سیب‌زمینی

صفحه 47-60
فرزاد گودرزی

6.

مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان

صفحه 61-74
کبری تجددی طلب؛ فاطمه حبیبی

7.

ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست

صفحه 75-86
محمداسماعیل نصرآبادی؛ مهدی نیکفرجام

8.

اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو

صفحه 87-100
لیلا ناطقی؛ مژگان احمدی؛ علیرضا شهاب لواسانی

9.

اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی

صفحه 101-114
محمدحسین رجایی؛ محمد دانشی؛ حسین واعظی

10.

بهینه‌سازی فرآیند استخراج ترکیبات زیست فعال از عصارۀ میوۀ ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) با روش سطح پاسخ

صفحه 115-130
اکرم شریفی؛ محمد رضا شریفی؛ علیرضا بصیری؛ ریحانه احمد زاده قویدل

11.

مطالعه اثر ژل آلوئه‌ ورا، عصاره‌های برگ گیاه نیم و ریشه شیرین‌بیان در کنترل قارچ آسپرژیلوس نیجر در رطب مضافتی

صفحه 131-142
ابوالفضل گلشن تفتی؛ مریم روزبه؛ سید ذبیح الله راوری

12.

بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز با کمک فراصوت برنفوذ ترکیبات فنلی در ژل آلوئه ورا و کیفیت محصول خشک شده

صفحه 143-154
الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ فرزاد غیبی

13.

بهینه یابی پارامترهای دما، غلظت مالتودکسترین و فشار اتمایزر در خشک کردن پاششی عصارة ترکیبی چای ترش و گل راعی بر خصوصیات کیفی و کمی پودر با روش سطح پاسخ

صفحه 155-172
سحر نماینده؛ زهرا امام جمعه؛ سید حسن هاشم آبادی؛ سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب