آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,031
تعداد مقالات33,920
تعداد مشاهده مقاله45,292,752
تعداد دریافت فایل اصل مقاله62,714,730
نصرآبادی, محمداسماعیل, نیکفرجام, مهدی. (1398). ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143
محمداسماعیل نصرآبادی; مهدی نیکفرجام. "ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1398, 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143
نصرآبادی, محمداسماعیل, نیکفرجام, مهدی. (1398). 'ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143
نصرآبادی, محمداسماعیل, نیکفرجام, مهدی. ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(1): 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب