آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,873
تعداد مقالات32,555
تعداد مشاهده مقاله42,418,816
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,194,412
نصرآبادی, محمداسماعیل, نیکفرجام, مهدی. (1398). ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143
محمداسماعیل نصرآبادی; مهدی نیکفرجام. "ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1398, 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143
نصرآبادی, محمداسماعیل, نیکفرجام, مهدی. (1398). 'ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143
نصرآبادی, محمداسماعیل, نیکفرجام, مهدی. ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(1): 75-86. doi: 10.22092/fooder.2019.121669.1143


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب