آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,848
تعداد مقالات32,322
تعداد مشاهده مقاله41,447,403
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,648,169
اردشیر, حامد, مقصودلو, یحیی, خمیری, مرتضی, صادقی ماهونک, علیرضا, کاشانی نژاد, مهدی. (1398). بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 1-16. doi: 10.22092/fooder.2018.121452.1135
حامد اردشیر; یحیی مقصودلو; مرتضی خمیری; علیرضا صادقی ماهونک; مهدی کاشانی نژاد. "بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1398, 1-16. doi: 10.22092/fooder.2018.121452.1135
اردشیر, حامد, مقصودلو, یحیی, خمیری, مرتضی, صادقی ماهونک, علیرضا, کاشانی نژاد, مهدی. (1398). 'بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 1-16. doi: 10.22092/fooder.2018.121452.1135
اردشیر, حامد, مقصودلو, یحیی, خمیری, مرتضی, صادقی ماهونک, علیرضا, کاشانی نژاد, مهدی. بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(1): 1-16. doi: 10.22092/fooder.2018.121452.1135


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب