آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها2,810
تعداد مقالات31,895
تعداد مشاهده مقاله40,508,862
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,861,946
مجاوریان, سیده پرستو, رفتنی امیری, زینب, شهیری طبرستانی, هدی. (1398). ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 17-32. doi: 10.22092/fooder.2019.122208.1156
سیده پرستو مجاوریان; زینب رفتنی امیری; هدی شهیری طبرستانی. "ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1398, 17-32. doi: 10.22092/fooder.2019.122208.1156
مجاوریان, سیده پرستو, رفتنی امیری, زینب, شهیری طبرستانی, هدی. (1398). 'ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 17-32. doi: 10.22092/fooder.2019.122208.1156
مجاوریان, سیده پرستو, رفتنی امیری, زینب, شهیری طبرستانی, هدی. ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(1): 17-32. doi: 10.22092/fooder.2019.122208.1156


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب