آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,081
تعداد مقالات34,376
تعداد مشاهده مقاله47,929,727
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,890,812
مجاوریان, سیده پرستو, رفتنی امیری, زینب, شهیری طبرستانی, هدی. (1398). ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 17-32. doi: 10.22092/fooder.2019.122208.1156
سیده پرستو مجاوریان; زینب رفتنی امیری; هدی شهیری طبرستانی. "ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1398, 17-32. doi: 10.22092/fooder.2019.122208.1156
مجاوریان, سیده پرستو, رفتنی امیری, زینب, شهیری طبرستانی, هدی. (1398). 'ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 17-32. doi: 10.22092/fooder.2019.122208.1156
مجاوریان, سیده پرستو, رفتنی امیری, زینب, شهیری طبرستانی, هدی. ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(1): 17-32. doi: 10.22092/fooder.2019.122208.1156


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب