آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,944
تعداد مقالات33,229
تعداد مشاهده مقاله43,868,339
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,375,073
رجایی, محمدحسین, دانشی, محمد, واعظی, حسین. (1398). اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 101-114. doi: 10.22092/fooder.2018.122982.1166
محمدحسین رجایی; محمد دانشی; حسین واعظی. "اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1398, 101-114. doi: 10.22092/fooder.2018.122982.1166
رجایی, محمدحسین, دانشی, محمد, واعظی, حسین. (1398). 'اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 101-114. doi: 10.22092/fooder.2018.122982.1166
رجایی, محمدحسین, دانشی, محمد, واعظی, حسین. اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(1): 101-114. doi: 10.22092/fooder.2018.122982.1166


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب