آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,848
تعداد مقالات32,322
تعداد مشاهده مقاله41,447,488
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,648,262
رجایی, محمدحسین, دانشی, محمد, واعظی, حسین. (1398). اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 101-114. doi: 10.22092/fooder.2018.122982.1166
محمدحسین رجایی; محمد دانشی; حسین واعظی. "اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1398, 101-114. doi: 10.22092/fooder.2018.122982.1166
رجایی, محمدحسین, دانشی, محمد, واعظی, حسین. (1398). 'اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 101-114. doi: 10.22092/fooder.2018.122982.1166
رجایی, محمدحسین, دانشی, محمد, واعظی, حسین. اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 18(1): 101-114. doi: 10.22092/fooder.2018.122982.1166


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب