آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,734
تعداد مقالات31,160
تعداد مشاهده مقاله30,811,768
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,516,243

1.

بررسی وضعیت توازن مواد مغذی در گاوداریهای نیمه صنعتی شیری غرب استان تهران

صفحه 3-14
علیرضا آقاشاهی؛ حسن فضائلی؛ علی مهدوی؛ عبدالرضا تیموری؛ مجید موافق قدیرلی

2.

برآورد پارامترهای ژنتیکی سن اولین زایش و تاثیر آن بر صفات تولیدی گاو شیری هلشتاین

صفحه 15-24
سعید خلج زاده

3.

برآورد اثر متقابل ژنوتیپ و محیط برای صفات تولیدی در گاوهای هلشتاین ایران

صفحه 25-32
امیر رشیدی؛ ابراهیم میرزامحمدی

4.

مقایسه چندجمله ای های لژاندر در مدل رگرسیون تصادفی برای صفات تولیدی گاوهای هلشتاین ایران

صفحه 33-42
علی محمدی؛ صادق علیجانی؛ اکبر تقی زاده؛ مهدی بهلولی

5.

ارزیابی سطح آفلاتوکسین B1 در اقلام مختلف خوراک دام گاوداری‌‌های استان خراسان رضوی

صفحه 43-54
معصومه مهربان سنگ آتش؛ محمد محسن زاده؛ فائزه تجلی؛ رضا کاراژیان؛ امید صفری؛ محمد کاظم اکبری

6.

شناسایی چند شکلی نواحی اگزون 4 و UTRʹ3 ژن TNFα در گوسفند ماکویی با روش PCR-SSCP

صفحه 55-60
پریسا بیابانی؛ علی هاشمی؛ کریم مردانی؛ محمد قادرزاده؛ فاطمه پوربایرامیان

7.

مطالعه تنگنا و تنوع ژنتیکی در جمعیت بز رائینی بوسیله نشانگرهای ریزماهواره

صفحه 61-70
بیژن محمودی؛ مرتضی دلیری؛ رامین حبیبی

8.

تاثیر اسانس گیاه رزماری بر قابلیت هضم خوراک و فراسنجه های خونی و شکمبه گوسفندان نژاد قزل

صفحه 71-82
محسن صحرایی بلوردی؛ رسول پیرمحمدی

9.

مطالعه اثرات بنتونیت پر تورم و کم تورم فرآوری شده و فرآوری نشده بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحه 83-92
علیرضا آقاشاهی؛ مهدی امانی؛ سید داود شریفی؛ احمد افضل زاده

10.

بررسی اثرات مواد تغییر دهنده‌ی فشار خون بر عملکرد، برخی صفات لاشه و میزان فعالیت آلانین آمینوترانسفراز و آسپاراتات آمینوترانسفراز در آسیت القایی در جوجه‌های گوشتی

صفحه 93-102
علی اصغر ساکی؛ مجتبی حقیقت

11.

اثر عادت دهی گرمایی و محدودیت غذایی اوائل پرورش بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

صفحه 103-112
مریم اعلائی؛ محمد حسین شهیر؛ مرتضی ممویی؛ سمیه سالاری

12.

تأثیر ویتامین E و کوآنزیم Q10 بر عملکرد و شاخص های آسیت درجوجه های گوشتی تحت شرایط تنش سرمایی

صفحه 113-122
محمد حسین نعمتی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ محمد حسین شهیر؛ محمد طاهر هرکی نژاد؛ سید عبداله حسینی

13.

بررسی اثرات سطوح تفاله خشک سیب با و بدون آنزیم بر عملکرد، صفات کیفی تخم مرغ و لیپیدهای سرم خون مرغ های تخم گذار

صفحه 123-132

14.

مقایسه‌ی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروبیوتیک (پروتکسین) جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌گذار

صفحه 133-144
مجتبی محسن‌زاده؛ علی نوبخت؛ علی‌رضا صفامهر

15.

تأثیر پری بیوتیک (دیواره ی سلولی ساکارومایسیس سرویسیه) بر عملکرد، صفات لاشه و مورفولوژی روده ی جوجه های گوشتی

صفحه 145-158
کامیار اورامی؛ علی نوبخت

16.

اثرات سطوح مختلف اسانس های افسنطین و زیره سبز بر وضعیت آنتی‌اکسیدانی، پراکسیداسیون لیپید و متابولیت های سرم خون جوجه های گوشتی

صفحه 159-172
رامین حبیبی؛ بیژن محمودی؛ امیرمنصور وطن خواه؛ قاسم جلیلوند

17.

تاثیر تزریق تستوسترون و هورمون رشد بر عملکرد مرغ تخمگذار و کیفیت تخم‌مرغ در اواخر دوره تولید

صفحه 173-182
حامد محمدی؛ زربخت انصاری پیرسرائی

18.

تاثیر سطوح مختلف عصاره رزماری بر رشد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی دریافت کننده ی نیترات سدیم در آب آشامیدنی

صفحه 183-194
علیرضا اخواست؛ محسن دانشیار

19.

پیش بینی میزان پروفیل اسیدهای آمینه در دانه ذرت و گندم با استفاده از دو مدل شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی خطی چند گانه

صفحه 195-204
فاطمه سارانی؛ حمیدرضا میرزایی؛ مصطفی یوسف الهی؛ کاوه اکبرزاده؛ محمد صالحی دیندارلو

20.

بازده تولید علوفه هیدرو پونیک از نظر تغذیه دام

صفحه 205-214
حسن فضائلی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب