آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,048
تعداد مقالات34,077
تعداد مشاهده مقاله46,504,208
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,558,876
محسن‌زاده, مجتبی, نوبخت, علی, صفامهر, علی‌رضا. (1393). مقایسه‌ی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروبیوتیک (پروتکسین) جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌گذار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(103), 133-144. doi: 10.22092/asj.2014.100621
مجتبی محسن‌زاده; علی نوبخت; علی‌رضا صفامهر. "مقایسه‌ی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروبیوتیک (پروتکسین) جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌گذار". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 103, 1393, 133-144. doi: 10.22092/asj.2014.100621
محسن‌زاده, مجتبی, نوبخت, علی, صفامهر, علی‌رضا. (1393). 'مقایسه‌ی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروبیوتیک (پروتکسین) جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌گذار', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(103), pp. 133-144. doi: 10.22092/asj.2014.100621
محسن‌زاده, مجتبی, نوبخت, علی, صفامهر, علی‌رضا. مقایسه‌ی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروبیوتیک (پروتکسین) جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌گذار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 27(103): 133-144. doi: 10.22092/asj.2014.100621


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب