آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,005
تعداد مقالات33,631
تعداد مشاهده مقاله44,472,083
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,919,347
محسن‌زاده, مجتبی, نوبخت, علی, صفامهر, علی‌رضا. (1393). مقایسه‌ی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروبیوتیک (پروتکسین) جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌گذار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(103), 133-144. doi: 10.22092/asj.2014.100621
مجتبی محسن‌زاده; علی نوبخت; علی‌رضا صفامهر. "مقایسه‌ی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروبیوتیک (پروتکسین) جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌گذار". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 103, 1393, 133-144. doi: 10.22092/asj.2014.100621
محسن‌زاده, مجتبی, نوبخت, علی, صفامهر, علی‌رضا. (1393). 'مقایسه‌ی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروبیوتیک (پروتکسین) جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌گذار', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(103), pp. 133-144. doi: 10.22092/asj.2014.100621
محسن‌زاده, مجتبی, نوبخت, علی, صفامهر, علی‌رضا. مقایسه‌ی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروبیوتیک (پروتکسین) جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌گذار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 27(103): 133-144. doi: 10.22092/asj.2014.100621


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب