محسنزاده, مجتبی, نوبخت, علی, صفامهر, علیرضا. (1393). مقایسهی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروبیوتیک (پروتکسین) جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و متابولیتهای خون مرغهای تخمگذار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(103), 133-144. doi: 10.22092/asj.2014.100621
مجتبی محسنزاده; علی نوبخت; علیرضا صفامهر. "مقایسهی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروبیوتیک (پروتکسین) جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و متابولیتهای خون مرغهای تخمگذار". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 103, 1393, 133-144. doi: 10.22092/asj.2014.100621
محسنزاده, مجتبی, نوبخت, علی, صفامهر, علیرضا. (1393). 'مقایسهی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروبیوتیک (پروتکسین) جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و متابولیتهای خون مرغهای تخمگذار', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(103), pp. 133-144. doi: 10.22092/asj.2014.100621
محسنزاده, مجتبی, نوبخت, علی, صفامهر, علیرضا. مقایسهی اثر سطوح مختلف پروتئین خام و پروبیوتیک (پروتکسین) جیره بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و متابولیتهای خون مرغهای تخمگذار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 27(103): 133-144. doi: 10.22092/asj.2014.100621