حبیبی, رامین, محمودی, بیژن, وطن خواه, امیرمنصور, جلیلوند, قاسم. (1393). اثرات سطوح مختلف اسانس های افسنطین و زیره سبز بر وضعیت آنتیاکسیدانی، پراکسیداسیون لیپید و متابولیت های سرم خون جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(103), 159-172. doi: 10.22092/asj.2014.100623
رامین حبیبی; بیژن محمودی; امیرمنصور وطن خواه; قاسم جلیلوند. "اثرات سطوح مختلف اسانس های افسنطین و زیره سبز بر وضعیت آنتیاکسیدانی، پراکسیداسیون لیپید و متابولیت های سرم خون جوجه های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 103, 1393, 159-172. doi: 10.22092/asj.2014.100623
حبیبی, رامین, محمودی, بیژن, وطن خواه, امیرمنصور, جلیلوند, قاسم. (1393). 'اثرات سطوح مختلف اسانس های افسنطین و زیره سبز بر وضعیت آنتیاکسیدانی، پراکسیداسیون لیپید و متابولیت های سرم خون جوجه های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(103), pp. 159-172. doi: 10.22092/asj.2014.100623
حبیبی, رامین, محمودی, بیژن, وطن خواه, امیرمنصور, جلیلوند, قاسم. اثرات سطوح مختلف اسانس های افسنطین و زیره سبز بر وضعیت آنتیاکسیدانی، پراکسیداسیون لیپید و متابولیت های سرم خون جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 27(103): 159-172. doi: 10.22092/asj.2014.100623