آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,918
تعداد مقالات32,906
تعداد مشاهده مقاله43,303,294
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,795,871

1.

اثرات سرعت دورانی خردکن چکشی، دما و زمان هم‌زدن بر کمیت و کیفیت روغن زیتون رقم روغنی

دوره 12، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 71-82
نسیبه ایزدی‌خواه؛ حسین مبلی؛ عباس اکبرنیا؛ حجت احمدی؛ شاهین رفیعی

2.

اثرات مدت استراحت بوته و زمان انجام هرس کف ‌بر بر خصوصیات مهم کمی و کیفی چای

دوره 8، شماره 1، تیر 1398، صفحه 135-144
غلام رضا جنت پور؛ صنم صفائی چائی کار؛ کوروش فلک رو

3.

اثر پرتوهای بتا بر تغییرات کمی و کیفی سیب‌زمینی طی انبارداری

دوره 12، شماره 3، آذر 1390، صفحه 45-56
فرزاد گودرزی؛ حمیدرضا ذوالفقاریه

4.

اثر تیمارهای پوششی و حفاظتی در میزان انبارمانی دو رقم نارنگی پیج و انشو در سردخانه

دوره 2، شماره 2، دی 1402، صفحه 191-208
جواد فتاحی مقدم

5.

اثر تیمارهای قبل از برداشت کلسیم و جیبرلین بر کنترل سرمازدگی میوه فلفل دلمه‌ای در دوره انبارمانی

دوره 32، شماره 2، آذر 1395، صفحه 209-222
میثم محمدی؛ اورنگ خادمی؛ مهدی صیدی؛ مسعود بازگیر

6.

اثرتنش‌های آبی درمراحل مختلف رشد بر کمیت وکیفیت دو رقم گوجه فرنگی (کال جی و موبیل)

دوره 6، شماره 1، خرداد 1384، صفحه 27-40
سید حسن موسوی فضل؛ علیرضا محمدی

7.

‌اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان

دوره 23، شماره 1، شهریور 1403، صفحه 1-16
مریم رواقی؛ لیلا بهبهانی؛ علی مختاران؛ کبری تجددی طلب؛ علیرضا قدس ولی؛ عاصفه لطیفی

8.

اثر زیر واحدهای گلوتنین چند رقم تجاری گندم بر کیفیت نان لواش

دوره 17، شماره 3، شهریور 1380، صفحه 262-274
کاووس رشمه کریم؛ عباس سعیدی؛ منوچهر حامدی؛ پرویز ایرانی

9.

اثر زمان و دوز (مقدار)های مختلف پرتوتابی الکترون سریع بر تغییرات کمی و کیفی سیر سفید (Allium sativum L.) در مدت نگهداری در انبار

دوره 12، شماره 2، شهریور 1390، صفحه 51-68
فریبا بیات؛ حمیدرضا ذوالفقاریه

10.

اثر کم آبیاری بر کمیت، کیفیت میوه و بهره‌وری مصرف آب سه رقم انگور

دوره 27، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 435-450
حامد دولتی‌بانه؛ امیر نورجو

11.

اثر محلول پاشی عناصر کم مصرف بر خصوصیات کمی و کیفی ذرت سیلویی 704 در خوی

دوره 24، شماره 2، مرداد 1387، صفحه 281-293
جواد خلیلی محله؛ محسن رشدی

12.

اثر محلول‌پاشی کودهای پروآمین، پروسولفا و پرومیک بر عملکرد کمی و کیفی برگ سبز چای ایران

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 17 بهمن 1403
احسان کهنه؛ سمر رمزی؛ احمد شیرین‌فکر

13.

اثر مدیریت‪های مختلف آبیاری بر برخی صفات کمی و کیفی چغندرقند

دوره 26، شماره 2، اسفند 1389، صفحه 156-139
رحیم محمدیان؛ داریوش طالقانی؛ سعید صادق زاده حمایتی

14.

اثر نسبت‌های مختلف NH+4:NO-3بر رشد و عملکرد توت‌فرنگی در شرایط آبکشتی

دوره 20، شماره 1، خرداد 1385، صفحه 41-50
لیلا سیدلر فاطمی؛ سید‌جلال طباطبائی؛ علی تهرانی‌فر

15.

ارزیابی عملکرد و کیفیت علوفه اکسشن‌های دو گونه مرتعی Elymus hispidus و Agropyron cristatum در شرایط آبی استان خراسان رضوی

دوره 28، شماره 3، مهر 1400، صفحه 493-506
مجید دشتی؛ علی اشرف جعفری

16.

ارزیابی و مقایسه مدل مفهومی رفتار مصرف‌‌کنندگان میگو در نواحی سه‌‌گانه جغرافیایی کشور

دوره 29، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 11-22
سهیل ریحانی پول؛ علیرضا عالیشاهی؛ افشین عادلی

17.

افزایش انبارمانی و بهبود ویژگی‌های کیفی سیب‌زمینی با مدیریت مصرف کودهای نیتروژنه

دوره 2، سال دوم شماره1، شهریور 1398، صفحه 33-40
فرزاد گودرزی

18.

افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی اوزون برون تازه (Acipenser stellatus) در شرایط بسته بندی تحت اتمسفر اصلاح شده (MAP) و خلاء

دوره 19، شماره 3، آذر 1389، صفحه 127-140
مسعود هدایتی فرد؛ عبدالرضا اروجعلیان

19.

افزایش کیفیت گردو با بهبود فرآیند کاشت، داشت و برداشت

دوره 2، شماره 3، اسفند 1399، صفحه 21-28
فرشته سلاجقه؛ مریم نقی‌پور

20.

بررسی اثر آبیاری، تغذیه و تاریخ برداشت بر کیفیت و عمر انباری سیب رددلیشز

دوره 7، شماره 3، آذر 1385، صفحه 13-26
حمیده ژاله رضایی؛ امیر نورجو؛ مهدی طاهری

21.

بررسی تأثیر ساختار آمیلوز و آمیلوپکتین بر کیفیت ارقام مختلف برنج ایرانی

دوره 16، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 61-70
فاطمه حبیبی؛ آسیه یحیی‌زاده

22.

بررسی تأثیر ساختار آمیلوز و آمیلوپکتین بر کیفیت ارقام مختلف برنج ایرانی

دوره 16، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 61-70
فاطمه حبیبی؛ آسیه یحیی زاده

23.

بررسی تاثیر کیتوزان به همراه صمغ دانه ریحان و اسانس گزنه بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی وحسی همبرگرتازه

دوره 21، شماره 1، مرداد 1401، صفحه 75-92
رویا باقری؛ پیمان آریایی

24.

بررسی تأثیر کیفیت و قیمت محصول بر توسعه صادرات پسته ایران

دوره 31، شماره 1، تیر 1402، صفحه 233-254
احمد سلیمانی پور؛ سید محمد مهدوی نیا؛ محمد مهدی رشیدی

25.

بررسی تاثیر نمک‌سود کردن بر روی تغییرات کمی و کیفی پروفایل اسیدهای چرب فیله ماهی آمور Ctenopharyngodon idella

دوره 2، پاییز 96، آذر 1396، صفحه 20-31
سید محمد میری؛ مسعود هدایتی فرد

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب