1- جنتپور، غ. ر.، بخشیپور، ن.، و محبیان، ص. 1388.گزارش نهایی پروژه مطالعه تأثیر تراکمهای مختلف کاشت ارقام سویا بر عملکرد و برخی از صفات آن در باغهای هرس کفبر شده چای. موسسه تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، پژوهشکده چای. شماره 37/89، 40 صفحه.
2- جنتپور، غ. ر.، پورحقگو، ف.، علینقیپور، ب.، صادق حسنی، م.، شیرینفکر، ا.، نوروزی، م.، محبیان، ص.، احمدی ساکت، م.، و حقگو، ح. 1396. گزارش نهایی پروژه تأثیر طول دوره برداشت قبل از هرس کفبر بر روی خصوصیات کمی و کیفی بوتههای چای پس از هرس. موسسه تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، پژوهشکده چای. شماره 52008، 28 صفحه.
3- صداقت حور، ش.، و شکرگذار، س. ا. ت. 1380. ترکیب شیمیایی چای. نشریه فنی شماره 15. انتشارات اداره کل خدمات پژوهشی چای. 36 صفحه.
4- عزیزیزاده، ک.، سیدین اردبیلی، م.، روفی گری حقیقت، ش. 1385. تخمین کیفیت چای سیاه با استفاده از تجزیه ترکیبات شیمیایی (آزمون حسی). مجله علمی پژوهشی علوم غذایی و تغذیه. 21-11:(1) 4.
5- فلکرو، ک.، غلامی، م.، پورعزیزیان، س.، گمار، م.، چایچی، ح.، و عاشوری، ذ. 1396. گزارش نهایی پروژه ارزیابی تنوع ژنتیکی ارقام وارداتی و ژنوتیپهای انتخابی چای در ایران با استفاده از نشانگر رپید. موسسه تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، پژوهشکده چای. شماره 52015، 42 صفحه.
6- معزی، غ. 1388.چای در گذر زمان،بیوشیمی و تکنولوژی فرآوری چای از آغاز تاکنون. انتشارات علمی آبزیان. تهران. 352 صفحه.
7. Bore, J. K., Isutsa, D. K., Itulya, F. M. and Ng'-Etich, W. K. 2003. Effects of pruning time and resting period on total non-structural carbohydrates, re-growth and yield of tea (Camellia sinensis L.). J. Hort. Sci. Biotech. 78 (2): 272-277.
8. Bush, R. P. 1978. Plucking in relation to quality of Tea. Bulletin- United Planters Association of southern India, Tea scientific department, 35: 62-66.
9. Kathiravetpillai, A. R. M., Ratnayake, D. T. and Gunadasa, S. W. 1989. Resting of old seed tea at Verallapatna estate, Madulsima (1988). Annual Report of the Tea Research Institute of Sri Lanka, 90 pp.
10. Keshavarz Faizasa, K., Koushki, M. R. and Roofigary Haghighat, S. 2017. Physicochemical properties, microbial quality and sensory attributes of different black Tea brands. Current Nut. food sci. 13 (3): 212-218.
11. Loescher, W. H., McCamant, T. and Keller, J. D. 1990. Carbohydrate reserves, translocation, and storage in woodyplant roots. Hort Sci. 25: 274-81.
12. Nakana, T., Marita, A., Tani, A. and Suzuki, N. 1996. Stratiform analysis of growth total nitrogen, free amino acid and neutered detergent fiber concentration of new shoots in mechanically plucked tea (Camellia sinensis L.) bush. Jap. J. Crop Sci. 65 (4): 612-617.
13. Navaratne, D. M. S. 1996. Resting before pruning and root starch accumulation in tea, Gonakelle estate (1995). Annual Report of the Tea Research Institute of Sri Lanka, 94 pp.
14. Smiechowsks, M. and Dmowski, P. 2006. Crud fibre as a parameter in the quality evaluation of tea. Food Chem. 94: 366-368.
15. Tampson, R. D. 2000. Coffee and tea. AOAC 30: 1-12.
16. Wadasinghe, G. and Gunasereka, C. 1986. Resting of tea bushes prior to pruning and its effect on recovery and growth at Palm Garden State Plantation, Ratnapura-1986. Annual Report of the Tea Research Institute of Sri Lanka, 33 pp.
17. Wijeratne, M. A., Premathunga, P. and Karunaratne, W. 2002. Variation of root starch reserves of tea and its impact on recovery after pruning. J. Plant. Crops. 30 (1): 33-37.