میری, سید محمد, هدایتی فرد, مسعود. (1396). بررسی تاثیر نمکسود کردن بر روی تغییرات کمی و کیفی پروفایل اسیدهای چرب فیله ماهی آمور Ctenopharyngodon idella. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(پاییز 96), 20-31.
سید محمد میری; مسعود هدایتی فرد. "بررسی تاثیر نمکسود کردن بر روی تغییرات کمی و کیفی پروفایل اسیدهای چرب فیله ماهی آمور Ctenopharyngodon idella". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, پاییز 96, 1396, 20-31.
میری, سید محمد, هدایتی فرد, مسعود. (1396). 'بررسی تاثیر نمکسود کردن بر روی تغییرات کمی و کیفی پروفایل اسیدهای چرب فیله ماهی آمور Ctenopharyngodon idella', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(پاییز 96), pp. 20-31.
میری, سید محمد, هدایتی فرد, مسعود. بررسی تاثیر نمکسود کردن بر روی تغییرات کمی و کیفی پروفایل اسیدهای چرب فیله ماهی آمور Ctenopharyngodon idella. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 2(پاییز 96): 20-31.