آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,732
تعداد مقالات31,108
تعداد مشاهده مقاله29,935,079
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,425,597

1.

Evaluation of Morphological Traits and Oil Contents of Achillea aucheri from Different Altitudes

دوره 3، شماره 2، آذر 2014، صفحه 127-131
Abohassan Farhang Sardrodi؛ Azizollah Kheyri؛ Ali Soleymani؛ Ramin Zibaseresht

2.

Evaluation of Morphological Traits and Oil Contents of Achillea aucheri from Different Altitudes

دوره 4، شماره 2، آذر 2015، صفحه 219-223
Abohassan Farhang Sardrodi؛ Azizollah Kheyri؛ Ali Soleymani؛ Ramin Zibaseresht

3.

Influence of Salicylic Acid and Citric Acid on the Growth, Biochemical Characteristics and Essential Oil Content of Thyme (Thymus vulgaris L.)

دوره 4، شماره 2، آذر 2015، صفحه 141-146
Seied Mehdi Miri؛ Samad Ahmadi؛ Pejman Moradi

4.

اثر تنش خشکی بر عملکرد دانه، عملکرد اسانس و قدرت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد اکسیژن در اکوتیپ‌های سیاهدانه (Nigella sativa L.)

دوره 34، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 510-526
روزبه فرهودی؛ عادل مدحج

5.

بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، درصد و اجزای اسانس ریحان (Ocimum basilicum L.)

دوره 29، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 425-437
محمّدتقی عبادی؛ مصطفی رحمتی؛ مجید عزیزی؛ محمّد حسن‌زاده خیاط؛ علیرضا دادخواه

6.

برهم‌کنش تنش خشکی انتهای فصل و کاربرد برگی اسمولیت‌ها بر روی عملکرد و اجزای عملکرد بابونه آلمانی (Chamomilla recutita L.)

دوره 34، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 492-509
فرهاد مسعودی صدقیانی؛ مجید امینی دهقی؛ علیرضا پیرزاد؛ محمدحسین فتوکیان

7.

پاسخ عملکرد کمّی و کیفی سه اکوتیپ بابونه (Matricaria chamomilla L.) به کاربرد کودهای زیستی در منطقه بوشهر

دوره 31، شماره 3، مرداد 1394، صفحه 460-478
محمدامین کهن‌مو؛ مجید آقاعلیخانی؛ فرهاد رجالی

8.

تأثیر کاربرد برگی عناصر ریزمغذی (آهن و روی) بر عملکرد، اجزای عملکرد و اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.)

دوره 31، شماره 5، آذر 1394، صفحه 753-762
سمیرا مرادی؛ مجید پوریوسف؛ بابک عندلیبی

9.

تأثیر مایه‌کوبی با قارچ Piriformospora indica بر برخی ویژگی‌های رویشی، فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان اسانس گیاه مرزنجوش (Origanum vulgare L. ssp. vulgare)

دوره 38، شماره 2، تیر 1401، صفحه 253-265
زهرا اصلانی؛ احد هدایتی؛ عباس حسنی؛ محسن برین

10.

تأثیر محلول‌پاشی عناصر غذایی بر کمّیت و کیفیت اسانس نعنا فلفلی (Mentha piperita L.) در سطوح مختلف آبیاری

دوره 38، شماره 4، دی 1401، صفحه 651-668
عبدالله جوانمرد؛ مهدی رحیمی؛ مصطفی امانی ماچیانی؛ محسن جانمحمدی؛ ریحانه حبیبی ماچیانی

11.

تأثیر محلول‌پاشی کود جلبک دریایی بر شاخص‌های رشد، عملکرد، درصد و اجزای اسانس زوفا (Hyssopus officinalis L.)

دوره 36، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 376-389
حسن پیرانی؛ محمدتقی عبادی؛ علی رضایی

12.

تأثیر محلول‌پاشی و پیش‌تیمار با سالیسیلیک اسید بر عملکرد و اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.) در شرایط تنش خشکی

دوره 31، شماره 5، آذر 1394، صفحه 841-852
فاطمه محتشمی؛ مجید پوریوسف؛ بابک عندلیبی؛ فرید شکاری

13.

تغییر در ویژگی‏های رشدی، بیوشیمیایی و جذب عناصر غذایی Salvia officinalis L. در پاسخ به سطوح مختلف نیتروژن

دوره 37، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 719-732
امیر عباسی خمر؛ محمد مقدم؛ احمد اصغرزاده؛ محمد محمودی سورستانی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب