آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,766
تعداد مقالات31,497
تعداد مشاهده مقاله39,698,903
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,254,021
عبادی, محمّدتقی, رحمتی, مصطفی, عزیزی, مجید, حسن‌زاده خیاط, محمّد, دادخواه, علیرضا. (1392). بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، درصد و اجزای اسانس ریحان (Ocimum basilicum L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), 425-437. doi: 10.22092/ijmapr.2013.2866
محمّدتقی عبادی; مصطفی رحمتی; مجید عزیزی; محمّد حسن‌زاده خیاط; علیرضا دادخواه. "بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، درصد و اجزای اسانس ریحان (Ocimum basilicum L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 2, 1392, 425-437. doi: 10.22092/ijmapr.2013.2866
عبادی, محمّدتقی, رحمتی, مصطفی, عزیزی, مجید, حسن‌زاده خیاط, محمّد, دادخواه, علیرضا. (1392). 'بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، درصد و اجزای اسانس ریحان (Ocimum basilicum L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), pp. 425-437. doi: 10.22092/ijmapr.2013.2866
عبادی, محمّدتقی, رحمتی, مصطفی, عزیزی, مجید, حسن‌زاده خیاط, محمّد, دادخواه, علیرضا. بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، درصد و اجزای اسانس ریحان (Ocimum basilicum L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 29(2): 425-437. doi: 10.22092/ijmapr.2013.2866


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب