عبادی, محمّدتقی, رحمتی, مصطفی, عزیزی, مجید, حسنزاده خیاط, محمّد, دادخواه, علیرضا. (1392). بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، درصد و اجزای اسانس
ریحان (Ocimum basilicum L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), 425-437. doi: 10.22092/ijmapr.2013.2866
محمّدتقی عبادی; مصطفی رحمتی; مجید عزیزی; محمّد حسنزاده خیاط; علیرضا دادخواه. "بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، درصد و اجزای اسانس
ریحان (Ocimum basilicum L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 2, 1392, 425-437. doi: 10.22092/ijmapr.2013.2866
عبادی, محمّدتقی, رحمتی, مصطفی, عزیزی, مجید, حسنزاده خیاط, محمّد, دادخواه, علیرضا. (1392). 'بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، درصد و اجزای اسانس
ریحان (Ocimum basilicum L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), pp. 425-437. doi: 10.22092/ijmapr.2013.2866
عبادی, محمّدتقی, رحمتی, مصطفی, عزیزی, مجید, حسنزاده خیاط, محمّد, دادخواه, علیرضا. بررسی تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، درصد و اجزای اسانس
ریحان (Ocimum basilicum L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 29(2): 425-437. doi: 10.22092/ijmapr.2013.2866