آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله28,034,469
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,245,523

1.

اثر افزودن تفاله ی خشک مرکبات بر کیفیت، ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای سیلاژ شبدر برسیم

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 79-92
مائده فیض؛ اسداله تیموری یانسری؛ یداله چاشنیدل؛ محمد کاظمی فرد

2.

بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو بر تجزیه پذیری شکمبه‌ای و برخی فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری زل

دوره 31، شماره 118، خرداد 1397، صفحه 23-32
یداله چاشنی دل؛ حسین کلارستاقی؛ علیرضا جعفری صیادی؛ مهدی بهاری

3.

تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم، تخمیر پذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک

دوره 30، شماره 114، خرداد 1396، صفحه 207-218
مرتضی رضائی؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی مصطفی طهرانی؛ حسین غلامی

4.

تعیین تجزیه‌پذیری سیلاژ یونجه مکمل شده با سطوح مختلف آب پنیر تازه و افزودنی باکتریایی

دوره 33، شماره 128، آذر 1399، صفحه 3-14
مقصود بشارتی؛ مجتبی نکو؛ ذبیح اله نعمتی؛ امیر کریمی

5.

مقایسه روش‌های مختلف عمل‌آوری بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلیت هضم برون‌تنی دانه سویا

دوره 36، شماره 139، شهریور 1402، صفحه 71-88
مامک رضاییان تبریزی؛ سید روح الله ابراهیمی محمودآباد؛ امیر فتاح


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب