چاشنی دل, یداله, کلارستاقی, حسین, جعفری صیادی, علیرضا, بهاری, مهدی. (1397). بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو بر تجزیه پذیری شکمبه‌ای و برخی فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری زل. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(118), 23-32. doi: 10.22092/asj.2017.109934.1424
یداله چاشنی دل; حسین کلارستاقی; علیرضا جعفری صیادی; مهدی بهاری. "بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو بر تجزیه پذیری شکمبه‌ای و برخی فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری زل". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 118, 1397, 23-32. doi: 10.22092/asj.2017.109934.1424
چاشنی دل, یداله, کلارستاقی, حسین, جعفری صیادی, علیرضا, بهاری, مهدی. (1397). 'بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو بر تجزیه پذیری شکمبه‌ای و برخی فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری زل', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(118), pp. 23-32. doi: 10.22092/asj.2017.109934.1424
چاشنی دل, یداله, کلارستاقی, حسین, جعفری صیادی, علیرضا, بهاری, مهدی. بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو بر تجزیه پذیری شکمبه‌ای و برخی فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری زل. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 31(118): 23-32. doi: 10.22092/asj.2017.109934.1424


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.