آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,386,927
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,562,130
چاشنی دل, یداله, کلارستاقی, حسین, جعفری صیادی, علیرضا, بهاری, مهدی. (1397). بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو بر تجزیه پذیری شکمبه‌ای و برخی فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری زل. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(118), 23-32. doi: 10.22092/asj.2017.109934.1424
یداله چاشنی دل; حسین کلارستاقی; علیرضا جعفری صیادی; مهدی بهاری. "بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو بر تجزیه پذیری شکمبه‌ای و برخی فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری زل". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 118, 1397, 23-32. doi: 10.22092/asj.2017.109934.1424
چاشنی دل, یداله, کلارستاقی, حسین, جعفری صیادی, علیرضا, بهاری, مهدی. (1397). 'بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو بر تجزیه پذیری شکمبه‌ای و برخی فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری زل', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(118), pp. 23-32. doi: 10.22092/asj.2017.109934.1424
چاشنی دل, یداله, کلارستاقی, حسین, جعفری صیادی, علیرضا, بهاری, مهدی. بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو بر تجزیه پذیری شکمبه‌ای و برخی فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری زل. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 31(118): 23-32. doi: 10.22092/asj.2017.109934.1424


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب