آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها2,810
تعداد مقالات31,895
تعداد مشاهده مقاله40,508,897
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,861,956
رضائی, مرتضی, زاهدی فر, مجتبی, مصطفی طهرانی, علی, غلامی, حسین. (1396). تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم، تخمیر پذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(114), 207-218. doi: 10.22092/asj.2017.109810.1413
مرتضی رضائی; مجتبی زاهدی فر; علی مصطفی طهرانی; حسین غلامی. "تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم، تخمیر پذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 114, 1396, 207-218. doi: 10.22092/asj.2017.109810.1413
رضائی, مرتضی, زاهدی فر, مجتبی, مصطفی طهرانی, علی, غلامی, حسین. (1396). 'تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم، تخمیر پذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(114), pp. 207-218. doi: 10.22092/asj.2017.109810.1413
رضائی, مرتضی, زاهدی فر, مجتبی, مصطفی طهرانی, علی, غلامی, حسین. تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم، تخمیر پذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 30(114): 207-218. doi: 10.22092/asj.2017.109810.1413


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب