آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,971
تعداد مشاهده مقاله45,666,602
تعداد دریافت فایل اصل مقاله76,588,308
رضائی, مرتضی, زاهدی فر, مجتبی, مصطفی طهرانی, علی, غلامی, حسین. (1396). تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم، تخمیر پذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(114), 207-218. doi: 10.22092/asj.2017.109810.1413
مرتضی رضائی; مجتبی زاهدی فر; علی مصطفی طهرانی; حسین غلامی. "تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم، تخمیر پذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 114, 1396, 207-218. doi: 10.22092/asj.2017.109810.1413
رضائی, مرتضی, زاهدی فر, مجتبی, مصطفی طهرانی, علی, غلامی, حسین. (1396). 'تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم، تخمیر پذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(114), pp. 207-218. doi: 10.22092/asj.2017.109810.1413
رضائی, مرتضی, زاهدی فر, مجتبی, مصطفی طهرانی, علی, غلامی, حسین. تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم، تخمیر پذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 30(114): 207-218. doi: 10.22092/asj.2017.109810.1413


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب