آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,083
تعداد مشاهده مقاله29,335,671
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,370,204

1.

Effects of Soy protein concentrate and Xanthan gum on physical properties of Silver carp (Hypophthalmichthys molitrix ) surimi

دوره 11، شماره 3، مهر 2012، صفحه 518-530
F. Hasanpour؛ E. Hoseini؛ A. A. Motalebi؛ F. Darvish

2.

Evaluation of the quality of fish burger produced from Scomberoides commersonnianus surimi during frozen storage

دوره 20، شماره 4، مهر 2021، صفحه 1064-1079
Mitra parvizi؛ Marzieh moosavi-nasab

3.

Textural and chemical attributes of minced fish sausages produced from Talang Queenfish (Scomberoides commersonnianuus) minced and surimi

دوره 13، شماره 1، فروردین 2014، صفحه 228-241
A Yousefi؛ M Moosavi-Nasab

4.

اثرات دفعات و زمانهای مختلف شستشو بر کیفیت سوریمی تولید شده از ماهی کپور معمولی ( Cyprinus carpio )

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1386، صفحه 81-92
بهاره شعبانپور؛ حدیثه کشیری؛ زینب مولودی؛ آتنا سادات حسینی نژاد

5.

بررسی کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) حاوی عصاره پونه (Mentha pulegium) طی نگهداری در یخچال (°C 1±4)

دوره 28، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 23-34
عباس زمانی؛ آناهیتا غفاری

6.

بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی وحسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم

دوره 22، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 157-170
علیرضا یوسفی؛ مرضیه موسوی نسب؛ محسن گواهیان

7.

تاثیر شستشو با آب و آب نمک بر روی پروتئین های محلول در آب و کیفیت سوریمی تولیدی از ماهی فیتو فاگ (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 17، شماره 3، مهر و آبان 1387، صفحه 143-152
سهراب معینی؛ میثم دل روشن؛ انوشه کوچکیان صبور؛ ابوالفضل عسگری ساری

8.

تأثیر کاربرد توأم پراکسید‌ هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 28، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 19-29
نرجس بادفر؛ سید علی جعفرپور

9.

تاثیر نگهداری در انجماد بر بافت و رنگ برگرهای ماهی تهیه شده از سوریمی سارم

دوره 19، شماره 1، فروردین 1389، صفحه 161-166
مرضیه موسوی نسب؛ میترا پرویزی؛ عسگر فرحناکی؛ حمیدرضا قیصری

10.

تغییرات فیزیکی، شیمیایی و کیفیت حسی سوریمی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) تحت دمای 18- درجه سانتیگراد

دوره 20، شماره 3، خرداد 1390، صفحه 33-44
سید حسن جلیلی؛ عباس همرنگ امشی

11.

تولید سوریمی و پروتئین ایزوله از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) و بررسی تغییرات مؤلفه های رنگی و شیمیایی نمونه های ژل و پودر تولیدی از آنها

دوره 20، شماره 3، خرداد 1390، صفحه 1-10
محسن آزادیان؛ مرضیه موسوی نسب؛ علیرضا یوسفی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب