زمانی, عباس, غفاری, آناهیتا. (1398). بررسی کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) حاوی عصاره پونه (Mentha pulegium) طی نگهداری در یخچال (°C 1±4). سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), 23-34. doi: 10.22092/isfj.2019.119408
عباس زمانی; آناهیتا غفاری. "بررسی کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) حاوی عصاره پونه (Mentha pulegium) طی نگهداری در یخچال (°C 1±4)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 4, 1398, 23-34. doi: 10.22092/isfj.2019.119408
زمانی, عباس, غفاری, آناهیتا. (1398). 'بررسی کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) حاوی عصاره پونه (Mentha pulegium) طی نگهداری در یخچال (°C 1±4)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), pp. 23-34. doi: 10.22092/isfj.2019.119408
زمانی, عباس, غفاری, آناهیتا. بررسی کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی تهیه شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) حاوی عصاره پونه (Mentha pulegium) طی نگهداری در یخچال (°C 1±4). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(4): 23-34. doi: 10.22092/isfj.2019.119408