جلیلی, سید حسن, همرنگ امشی, عباس. (1390). تغییرات فیزیکی، شیمیایی و کیفیت حسی سوریمی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) تحت دمای 18- درجه سانتیگراد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(3), 33-44. doi: 10.22092/isfj.2017.110005
سید حسن جلیلی; عباس همرنگ امشی. "تغییرات فیزیکی، شیمیایی و کیفیت حسی سوریمی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) تحت دمای 18- درجه سانتیگراد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 3, 1390, 33-44. doi: 10.22092/isfj.2017.110005
جلیلی, سید حسن, همرنگ امشی, عباس. (1390). 'تغییرات فیزیکی، شیمیایی و کیفیت حسی سوریمی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) تحت دمای 18- درجه سانتیگراد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(3), pp. 33-44. doi: 10.22092/isfj.2017.110005
جلیلی, سید حسن, همرنگ امشی, عباس. تغییرات فیزیکی، شیمیایی و کیفیت حسی سوریمی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) تحت دمای 18- درجه سانتیگراد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 20(3): 33-44. doi: 10.22092/isfj.2017.110005