موسوی نسب, مرضیه, پرویزی, میترا, فرحناکی, عسگر, قیصری, حمیدرضا. (1389). تاثیر نگهداری در انجماد بر بافت و رنگ برگرهای ماهی تهیه شده از سوریمی سارم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 161-166. doi: 10.22092/isfj.2017.110292
مرضیه موسوی نسب; میترا پرویزی; عسگر فرحناکی; حمیدرضا قیصری. "تاثیر نگهداری در انجماد بر بافت و رنگ برگرهای ماهی تهیه شده از سوریمی سارم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1389, 161-166. doi: 10.22092/isfj.2017.110292
موسوی نسب, مرضیه, پرویزی, میترا, فرحناکی, عسگر, قیصری, حمیدرضا. (1389). 'تاثیر نگهداری در انجماد بر بافت و رنگ برگرهای ماهی تهیه شده از سوریمی سارم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 161-166. doi: 10.22092/isfj.2017.110292
موسوی نسب, مرضیه, پرویزی, میترا, فرحناکی, عسگر, قیصری, حمیدرضا. تاثیر نگهداری در انجماد بر بافت و رنگ برگرهای ماهی تهیه شده از سوریمی سارم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 19(1): 161-166. doi: 10.22092/isfj.2017.110292