آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,829
تعداد مقالات32,098
تعداد مشاهده مقاله40,864,080
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,113,699
بادفر, نرجس, جعفرپور, سید علی. (1398). تأثیر کاربرد توأم پراکسید‌ هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), 19-29. doi: 10.22092/isfj.2019.118527
نرجس بادفر; سید علی جعفرپور. "تأثیر کاربرد توأم پراکسید‌ هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 1, 1398, 19-29. doi: 10.22092/isfj.2019.118527
بادفر, نرجس, جعفرپور, سید علی. (1398). 'تأثیر کاربرد توأم پراکسید‌ هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), pp. 19-29. doi: 10.22092/isfj.2019.118527
بادفر, نرجس, جعفرپور, سید علی. تأثیر کاربرد توأم پراکسید‌ هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(1): 19-29. doi: 10.22092/isfj.2019.118527


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب