آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,038,761
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,153,938

1.

Carboxymethyl Cellulose Film Incorporating Satureja khuzistanica and Zataria multiflora Essential Oils for Extending the Shelf Life of Chicken Legs

دوره 9، شماره 2، آذر 2020، صفحه 235-248
Narges Jannatiha؛ Saeedeh Shojaee-Aliabadi؛ Maryam Moslehishad؛ Motahareh Hashemi Moosavi؛ Masoumeh Moslemi؛ Nazanin Mosleh؛ Fatemeh Andacheh؛ Ruhollah Ferdowsi

2.

Chemical, microbiological and sensory evaluation of gutted kilka coated with whey protein based edible film incorporated with sodium alginate during frozen storage

دوره 12، شماره 1، فروردین 2013، صفحه 140-153
M. Seyfzadeh؛ A. A. Motalebi؛ S. Kakoolaki؛ H. Gholipour

3.

Combined effect of sodium polyphosphate and smoking on quality parameters of fish (Capoeta umbla) sausage

دوره 17، شماره 1، فروردین 2017، صفحه 86-95
E. Özpolat؛ H.Ş. Guran

4.

Effect of aqueous extract of Iranian Sumac (Rhus criaria L.) on the shelf life of Hypophthalmichthys molitrix fillet during storage at 4◦C

دوره 20، شماره 3، مرداد 2021، صفحه 615-627

5.

Effect of different packaging methods on shelf life of hot smoked rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) during storage at 0-2ºC

دوره 12، شماره 3، مهر 2013، صفحه 620-628
A. A. Khanipour؛ N. Mirzakhani

6.

Effect of saffron nanoemulsion on the shelf life extension of shrimp, Penaeus semisulcatus using an ultrasonic homogenizer

دوره 22، شماره 4، مهر 2023، صفحه 828-852
M. Pourmoghadam؛ H. Ahari؛ S.A. Anvar؛ S. Allahyaribeik؛ M. Ataee

7.

Effect of turmeric on shrimp (Penaeus semisulcatus) shelf life extension in chilled storage conditions

دوره 15، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 39-52
N.M Prabhu؛ P Rajasekar؛ R.G Nisha؛ A.A Yasminebegam؛ E Kannapiran؛ R Manikandan

8.

Effects of chitosan and nano-chitosan as coating materials on the quality properties of largescale tonguesole Cynoglossus arel during superchilling storage

دوره 19، شماره 5، آذر 2020، صفحه 2242-2257
Rasa Sadat Ghorabi؛ Ainaz Khodanazary

9.

Effects of nanochitosan with and without sodium acetate coating on Pseudomonas fluorescens and the quality of refrigerated rainbow trout filets

دوره 19، شماره 3، مرداد 2020، صفحه 1479-1499

10.

Impacts of whey protein edible coating on chemical and microbial factors of gutted kilka during frozen storage

دوره 9، شماره 2، مرداد 2010، صفحه 255-264
A. A. Motalebi؛ A. Hasanzati Rostami؛ A.A. Khanipour؛ M. Soltani

11.

Inhibitory effect of citric acid on rancidity of frozen catfish (Silurus glanis)fillets

دوره 7، شماره 2، مهر 2008، صفحه 215-228

12.

Short communication:The effect of black seed oil and olive oil on shelf life of dry-salted crucian carp (Carassius carassius Linneaus, 1758)

دوره 15، شماره 4، دی 2016، صفحه 1624-1631
E. Çağlak؛ B. Karslı

13.

The effect of using hydrolyzed protein prepared from the viscera of rainbow trout in the fish diet on its shelf life at ambient temperature

دوره 21، شماره 3، مرداد 2022، صفحه 798-815
S. Yeganeh؛ A. Nosratimovafagh؛ Sh. Javaherdoust

14.

The impact of chitosan nanoparticles coating with Sodium lactate on beef hamburger quality during storage at 4 °C: oxidative stability, microbial and sensorial characteristics

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 آذر 1402
Ramin Satarzadeh؛ Abbasali Motallebi؛ Hedayat Hosseini؛ HAMED AHARI

15.

Use of chitosan to shelf life extension of Siberian sturgeon (Acipenser baeri) caviar

دوره 21، شماره 3، مرداد 2022، صفحه 726-740
Biglar Khorram؛ Abasali Motalebi؛ Vadood Razavilar

16.

اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت

دوره 19، شماره 2، دی 1399، صفحه 177-186
احسان یزدان پناه؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومان مولوی

17.

اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال

دوره 21، شماره 1، تیر 1391، صفحه 13-24
قاسم تقی زاده اندواری؛ مسعود رضایی

18.

اثر پوشش کیتوزان همراه با ناتامایسین بر کیفیت تخم ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری در دمای یخچال

دوره 25، شماره 4، دی 1395، صفحه 109-120
یاسین مطلبی؛ سید مهدی اجاق؛ عباسعلی مطلبی؛ رضا صفری

19.

اثر عصاره های گیاهی چای سبز، اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 106، خرداد 1394، صفحه 179-186
رضا میرشکار؛ بهروز دستار؛ بهاره شعبانپور

20.

اثر کلرور کلسیم و دمای نگهداری بر فاکتورهای کیفی و انبارمانی سه رقم گوجه فرنگی

دوره 10، شماره 4، اسفند 1388، صفحه 61-72
مشهید هناره؛ شهین زمردی؛ حمیده ژاله رضایی

21.

اثر نوع پوشش بسته بندی و مواد رطوبت گیر بر عمر نگهداری قارچ دکمه ای

دوره 15، شماره 3، آذر 1393، صفحه 1-12
نیره کریمی؛ لاله مشرف؛ سعید ملک

22.

اثر نوع پوشش بسته‌بندی و مواد رطوبت‌گیر بر عمر نگهداری قارچ دکمه‌ای

دوره 15، شماره 3، آذر 1393، صفحه 1-12
نیره کریمی؛ لاله مشرف؛ سعید ملک

23.

ارزیابی اثر گاز ازن بر ویژگی‌های کیفی و عمر انباری دانه جو

دوره 20، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 109-122
جلال محمدزاده؛ جواد زنگانه؛ علی رضا قدس ولی

24.

یافته علمی کوتاه: اثر نمک سود کردن بر روی زمان ماندگاری ماهی سارم دهان بزرگ Scomberoides commersonnianus

دوره 23، شماره 3، مهر 1393، صفحه 129-138
زهرا هادی زاده؛ نرگس مورکی؛ سهراب معینی

25.

بررسی اثر اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) بر ماندگاری و کیفیت گل‌ شاخه‌بریده رز

دوره 5، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 66-46
سید عباس میرجلیلی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب