آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,971
تعداد مشاهده مقاله45,666,767
تعداد دریافت فایل اصل مقاله76,591,619
تقی زاده اندواری, قاسم, رضایی, مسعود. (1391). اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), 13-24. doi: 10.22092/isfj.2017.110035
قاسم تقی زاده اندواری; مسعود رضایی. "اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 1, 1391, 13-24. doi: 10.22092/isfj.2017.110035
تقی زاده اندواری, قاسم, رضایی, مسعود. (1391). 'اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), pp. 13-24. doi: 10.22092/isfj.2017.110035
تقی زاده اندواری, قاسم, رضایی, مسعود. اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 21(1): 13-24. doi: 10.22092/isfj.2017.110035


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب