آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,387,077
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,562,164
تقی زاده اندواری, قاسم, رضایی, مسعود. (1391). اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), 13-24. doi: 10.22092/isfj.2017.110035
قاسم تقی زاده اندواری; مسعود رضایی. "اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 1, 1391, 13-24. doi: 10.22092/isfj.2017.110035
تقی زاده اندواری, قاسم, رضایی, مسعود. (1391). 'اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), pp. 13-24. doi: 10.22092/isfj.2017.110035
تقی زاده اندواری, قاسم, رضایی, مسعود. اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 21(1): 13-24. doi: 10.22092/isfj.2017.110035


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب