آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,077
تعداد مشاهده مقاله28,791,276
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,318,427
تقی زاده اندواری, قاسم, رضایی, مسعود. (1391). اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), 13-24. doi: 10.22092/isfj.2017.110035
قاسم تقی زاده اندواری; مسعود رضایی. "اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 1, 1391, 13-24. doi: 10.22092/isfj.2017.110035
تقی زاده اندواری, قاسم, رضایی, مسعود. (1391). 'اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(1), pp. 13-24. doi: 10.22092/isfj.2017.110035
تقی زاده اندواری, قاسم, رضایی, مسعود. اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 21(1): 13-24. doi: 10.22092/isfj.2017.110035


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب