آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,829
تعداد مقالات32,098
تعداد مشاهده مقاله40,864,081
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,113,700
Seyfzadeh, M., Motalebi, A. A., Kakoolaki, S., Gholipour, H.. (1391). Chemical, microbiological and sensory evaluation of gutted kilka coated with whey protein based edible film incorporated with sodium alginate during frozen storage. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), 140-153. doi: 10.22092/ijfs.2018.114267
M. Seyfzadeh; A. A. Motalebi; S. Kakoolaki; H. Gholipour. "Chemical, microbiological and sensory evaluation of gutted kilka coated with whey protein based edible film incorporated with sodium alginate during frozen storage". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 1, 1391, 140-153. doi: 10.22092/ijfs.2018.114267
Seyfzadeh, M., Motalebi, A. A., Kakoolaki, S., Gholipour, H.. (1391). 'Chemical, microbiological and sensory evaluation of gutted kilka coated with whey protein based edible film incorporated with sodium alginate during frozen storage', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(1), pp. 140-153. doi: 10.22092/ijfs.2018.114267
Seyfzadeh, M., Motalebi, A. A., Kakoolaki, S., Gholipour, H.. Chemical, microbiological and sensory evaluation of gutted kilka coated with whey protein based edible film incorporated with sodium alginate during frozen storage. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 12(1): 140-153. doi: 10.22092/ijfs.2018.114267


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب