آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,805,387
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,720,572
Yeganeh, S., Nosratimovafagh, A., Javaherdoust, Sh.. (1401). The effect of using hydrolyzed protein prepared from the viscera of rainbow trout in the fish diet on its shelf life at ambient temperature. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(3), 798-815. doi: 10.22092/ijfs.2022.127244
S. Yeganeh; A. Nosratimovafagh; Sh. Javaherdoust. "The effect of using hydrolyzed protein prepared from the viscera of rainbow trout in the fish diet on its shelf life at ambient temperature". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 3, 1401, 798-815. doi: 10.22092/ijfs.2022.127244
Yeganeh, S., Nosratimovafagh, A., Javaherdoust, Sh.. (1401). 'The effect of using hydrolyzed protein prepared from the viscera of rainbow trout in the fish diet on its shelf life at ambient temperature', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(3), pp. 798-815. doi: 10.22092/ijfs.2022.127244
Yeganeh, S., Nosratimovafagh, A., Javaherdoust, Sh.. The effect of using hydrolyzed protein prepared from the viscera of rainbow trout in the fish diet on its shelf life at ambient temperature. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(3): 798-815. doi: 10.22092/ijfs.2022.127244


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب