آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,387,128
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,562,183
Yeganeh, S., Nosratimovafagh, A., Javaherdoust, Sh.. (1401). The effect of using hydrolyzed protein prepared from the viscera of rainbow trout in the fish diet on its shelf life at ambient temperature. سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(3), 798-815. doi: 10.22092/ijfs.2022.127244
S. Yeganeh; A. Nosratimovafagh; Sh. Javaherdoust. "The effect of using hydrolyzed protein prepared from the viscera of rainbow trout in the fish diet on its shelf life at ambient temperature". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 3, 1401, 798-815. doi: 10.22092/ijfs.2022.127244
Yeganeh, S., Nosratimovafagh, A., Javaherdoust, Sh.. (1401). 'The effect of using hydrolyzed protein prepared from the viscera of rainbow trout in the fish diet on its shelf life at ambient temperature', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(3), pp. 798-815. doi: 10.22092/ijfs.2022.127244
Yeganeh, S., Nosratimovafagh, A., Javaherdoust, Sh.. The effect of using hydrolyzed protein prepared from the viscera of rainbow trout in the fish diet on its shelf life at ambient temperature. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 21(3): 798-815. doi: 10.22092/ijfs.2022.127244


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب