آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,092
تعداد مقالات34,510
تعداد مشاهده مقاله49,327,152
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,792,876
میرشکار, رضا, دستار, بهروز, شعبانپور, بهاره. (1394). اثر عصاره های گیاهی چای سبز، اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(106), 179-186. doi: 10.22092/asj.2015.101359
رضا میرشکار; بهروز دستار; بهاره شعبانپور. "اثر عصاره های گیاهی چای سبز، اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 106, 1394, 179-186. doi: 10.22092/asj.2015.101359
میرشکار, رضا, دستار, بهروز, شعبانپور, بهاره. (1394). 'اثر عصاره های گیاهی چای سبز، اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(106), pp. 179-186. doi: 10.22092/asj.2015.101359
میرشکار, رضا, دستار, بهروز, شعبانپور, بهاره. اثر عصاره های گیاهی چای سبز، اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 28(106): 179-186. doi: 10.22092/asj.2015.101359


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب