1.

اثر فصل بر میزان آلودگی میکروبی لاشه گوسفند ‌‌و بز در کشتارگاه های سنتی استان تهران

دوره 3، شماره 13، زمستان 1393، صفحه 27-32
زهرا عبادی

2.

ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر تک‌کوهانه طی دوره های مختلف پروار

دوره 6، شماره 22، بهار 1396، صفحه 53-58
زهرا عبادی؛ حمیدرضا انصاری‌رنانی؛ مهناز صالحی

3.

ارزیابی تغییرات بار میکروبی لاشه دام طی زمان‌های مختلف نگهداری در سردخانه

دوره 8، شماره 32، پاییز 1398، صفحه 69-74
زهرا عبادی

4.

تغییرات بار میکروبی لاشه دام سنگین (گاو و گوساله) و سبک (گوسفند و بز) در زمان‌های مختلف نگهداری در سردخانه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 08 مرداد 1398
زهرا عبادی

5.

تغییر مواد معدنی گوشت شتر تک کوهانه (Camelus dromedarius) طی دوره‌های مختلف پروار

دوره 3، شماره 13، زمستان 1393، صفحه 33-38
زهرا عبادی

6.

شناسائی شکل داخلی الیاف شترهای یک‌کوهانه بومی با میکروسکپ نوری و الکترونی

دوره 6، شماره 23، تابستان 1396، صفحه 17-24
مهناز صالحی؛ زهرا عبادی

7.

مقایسه ترکیب اسیدهای چرب کوهان شتر بومی و آمیخته

دوره 4، شماره 15، تابستان 1394، صفحه 49-56
زهرا عبادی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.