عبادی, زهرا, انصاریرنانی, حمیدرضا, صالحی, مهناز. (1396). ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر تککوهانه طی دوره های مختلف پروار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(22), 53-58. doi: 10.22092/aasrj.2017.115774
زهرا عبادی; حمیدرضا انصاریرنانی; مهناز صالحی. "ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر تککوهانه طی دوره های مختلف پروار". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 22, 1396, 53-58. doi: 10.22092/aasrj.2017.115774
عبادی, زهرا, انصاریرنانی, حمیدرضا, صالحی, مهناز. (1396). 'ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر تککوهانه طی دوره های مختلف پروار', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(22), pp. 53-58. doi: 10.22092/aasrj.2017.115774
عبادی, زهرا, انصاریرنانی, حمیدرضا, صالحی, مهناز. ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر تککوهانه طی دوره های مختلف پروار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 6(22): 53-58. doi: 10.22092/aasrj.2017.115774