آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,931,744
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,236,412
عبادی, زهرا, انصاری‌رنانی, حمیدرضا, صالحی, مهناز. (1396). ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر تک‌کوهانه طی دوره های مختلف پروار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(22), 53-58. doi: 10.22092/aasrj.2017.115774
زهرا عبادی; حمیدرضا انصاری‌رنانی; مهناز صالحی. "ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر تک‌کوهانه طی دوره های مختلف پروار". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 22, 1396, 53-58. doi: 10.22092/aasrj.2017.115774
عبادی, زهرا, انصاری‌رنانی, حمیدرضا, صالحی, مهناز. (1396). 'ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر تک‌کوهانه طی دوره های مختلف پروار', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(22), pp. 53-58. doi: 10.22092/aasrj.2017.115774
عبادی, زهرا, انصاری‌رنانی, حمیدرضا, صالحی, مهناز. ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر تک‌کوهانه طی دوره های مختلف پروار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 6(22): 53-58. doi: 10.22092/aasrj.2017.115774


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب