آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,386,304
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,561,451

1.

فایلهای آغازین


2.

‌اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان

صفحه 1-16
مریم رواقی؛ لیلا بهبهانی؛ علی مختاران؛ کبری تجددی طلب؛ علیرضا قدس ولی؛ عاصفه لطیفی

3.

تاثیر ژل زانتان بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ

صفحه 17-30
منصوره سلیمانی فرد

4.

مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی

صفحه 31-48
ساره آشکار؛ وحید حکیم زاده؛ حسن رشیدی؛ سینا ایروانی کازار

5.

فراتحلیل تأثیر عوامل موثر در ضایعات سیب‌زمینی طی انبارداری

صفحه 49-64
فرزاد گودرزی؛ سید محسن سیدان

6.

بررسی تاثیر تیمار پوشش‌های خوراکی با عصاره روغن‌های خوراکی همراه با گاز ازن بر ویتامین های B2 و B3 و ترکیبات فنلی خرمای مضافتی در طول نگهداری در سرردخانه

صفحه 65-78
فرشته سلاجقه؛ فریبا زینالی؛ محمد علیزاده خالد آبادی؛ ابوالفضل گلشن تفتی

7.

مدل‌سازی اثر بهداشت انبار بر جمعیت آفات انباری خرما با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

صفحه 79-94
مریم جلیلی مقدم؛ جاماسب نوزری؛ مسعود لطیفیان؛ سید پژمان شیرمردی؛ سید محمدعلی ابراهیم زاده موسوی

8.

خواص پروبیوتیک ریز جلبک ها در سلامت صنایع غذایی

صفحه 95-114
بهاره نوروزی

9.

بررسی فعالیت ضدمیکروبی و تأثیر خمیرترش دو سویه باکتری اسید لاکتیک غالب در آرد شلتوک برنج بر میزان فیتیک اسید در نان حجیم

صفحه 115-128
عباس عابدفر

10.

طراحی حسگر زیستی بر پایۀ نانوذرۀ طلا و DNA به‌منظور تشخیص اکریل‌آمید در همبرگر

صفحه 129-146
مریم اثنی عشری؛ رضا فرهمندفر؛ محمد سلگی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب