آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,387,057
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,562,163
آشکار, ساره, حکیم زاده, وحید, رشیدی, حسن, ایروانی کازار, سینا. (1403). مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(1), 31-48. doi: 10.22092/fooder.2024.364066.1377
ساره آشکار; وحید حکیم زاده; حسن رشیدی; سینا ایروانی کازار. "مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 23, 1, 1403, 31-48. doi: 10.22092/fooder.2024.364066.1377
آشکار, ساره, حکیم زاده, وحید, رشیدی, حسن, ایروانی کازار, سینا. (1403). 'مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(1), pp. 31-48. doi: 10.22092/fooder.2024.364066.1377
آشکار, ساره, حکیم زاده, وحید, رشیدی, حسن, ایروانی کازار, سینا. مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 23(1): 31-48. doi: 10.22092/fooder.2024.364066.1377


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب