آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,084
تعداد مقالات34,415
تعداد مشاهده مقاله48,574,044
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,147,028
آشکار, ساره, حکیم زاده, وحید, رشیدی, حسن, ایروانی کازار, سینا. (1403). مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(1), 31-48. doi: 10.22092/fooder.2024.364066.1377
ساره آشکار; وحید حکیم زاده; حسن رشیدی; سینا ایروانی کازار. "مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 23, 1, 1403, 31-48. doi: 10.22092/fooder.2024.364066.1377
آشکار, ساره, حکیم زاده, وحید, رشیدی, حسن, ایروانی کازار, سینا. (1403). 'مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(1), pp. 31-48. doi: 10.22092/fooder.2024.364066.1377
آشکار, ساره, حکیم زاده, وحید, رشیدی, حسن, ایروانی کازار, سینا. مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 23(1): 31-48. doi: 10.22092/fooder.2024.364066.1377


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب