آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,871
تعداد مقالات32,536
تعداد مشاهده مقاله42,413,339
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,189,763
عابدفر, عباس. (1403). بررسی فعالیت ضدمیکروبی و تأثیر خمیرترش دو سویه باکتری اسید لاکتیک غالب در آرد شلتوک برنج بر میزان فیتیک اسید در نان حجیم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(1), 115-128. doi: 10.22092/fooder.2024.365712.1390
عباس عابدفر. "بررسی فعالیت ضدمیکروبی و تأثیر خمیرترش دو سویه باکتری اسید لاکتیک غالب در آرد شلتوک برنج بر میزان فیتیک اسید در نان حجیم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 23, 1, 1403, 115-128. doi: 10.22092/fooder.2024.365712.1390
عابدفر, عباس. (1403). 'بررسی فعالیت ضدمیکروبی و تأثیر خمیرترش دو سویه باکتری اسید لاکتیک غالب در آرد شلتوک برنج بر میزان فیتیک اسید در نان حجیم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(1), pp. 115-128. doi: 10.22092/fooder.2024.365712.1390
عابدفر, عباس. بررسی فعالیت ضدمیکروبی و تأثیر خمیرترش دو سویه باکتری اسید لاکتیک غالب در آرد شلتوک برنج بر میزان فیتیک اسید در نان حجیم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 23(1): 115-128. doi: 10.22092/fooder.2024.365712.1390


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب