آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,306
تعداد مشاهده مقاله41,390,565
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,565,513

1.

شناسنامه جلد 1-36


2.

رویکردهای مختلف تعیین شایستگی مرتع برای بهره‌‌برداری از گیاهان دارویی (مطالعه موردی: مراتع کوهستانی ارشد‌‌چمن، سهند، آذربایجان‌شرقی)

صفحه 1-21
محمدحسن پزشگی؛ جواد معتمدی؛ احمد علیجانپور؛ مهشید سوری؛ محمدرضا نجیب زاده؛ حسین ارزانی

3.

بهینه‌سازی القاء سریع و کارایی ریشه موئین در دو گونه بذرالبنج (Hyoscyamus reticulatus L. و Hyoscyamus pusillus L.)

صفحه 22-39
راحله قدسی؛ بهمن حسینی؛ احد هدایتی

4.

تأثیر پتاسیم و براسینواسترویید بر برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیک و اسانس گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench) در رژیم‌های متفاوت فراهمی آب

صفحه 40-58
مریم اویسی عمران؛ محسن زواره؛ فاطمه سفیدکن؛ بهلول عباس‌زاده؛ سمانه اسدی صنم

5.

تأثیر مصرف مکمل تخم گشنیز و تمرین هوازی بر برخی از عوامل خطرزایی قلبی‌ - عروقی زنان مبتلا به دیابت نوع دو دارای اضافه وزن

صفحه 59-71
محسن اکبرپور؛ نرگس کریمیان؛ زهرا ثمری

6.

اثر ورمی‌کمپوست،کودهای زیستی نیتروژنی (بارور 1) و فسفری (بارور 2) بر عملکرد و اجزای عملکرد کدوی طبی (Cucurbita pepo L. var. styriaca)

صفحه 72-85
فرشته کشکولی؛ علیرضا ابدالی مشهدی؛ محمدحسین قرینه؛ امین لطفی جلال آبادی؛ اسداله زارعی سیاه بیدی

7.

تأثیر پروبیوتیک و روغن دانه گیاه دارویی کدو تخم‌کاغذی (Cucurbita pepo L. convar. pepo var. styriaca) بر صفات تولیدی، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

صفحه 86-97
داریوش خادمی شورمستی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

8.

بررسی اثر بیوچار و سالیسیلیک اسید بر برخی از خصوصیات فیزیولوژیک و مورفولوژیک گاوزبان اروپایی (Borago officinalis L.) در شرایط تنش کم‌آبی

صفحه 98-111
زهرا تقی زاده طبری؛ حمیدرضا اصغری؛ حمید عباس دخت؛ اسماعیل باباخانزاده سجیرانی

9.

عوامل بازدارنده کسب و کارهای توزیع محصولات و فرآورده‌های گیاهان دارویی در استان گلستان

صفحه 112-129
محمدرضا محبوبی؛ احمد باداهنگ گله‌بچه

10.

بررسی اثر تنش کم آبیاری و منابع کودی بر خصوصیات مورفولوژیکی و ترکیب‌های فنلی گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea purpurea L.)

صفحه 130-141
بیژن سلطانیان؛ پرویز رضوانی مقدم؛ جواد اصیلی

11.

تأثیر روش‌های مختلف خشک کردن مایکروویو، سایه و آفتاب بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.)

صفحه 142-154
علی حسنی؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ محمدتقی عبادی

12.

تأثیر محلول‌پاشی عناصر آهن و روی بر فاکتورهای رشدی و اجزای تشکیل‌دهنده اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) تحت کمبود نیتروژن

صفحه 155-170
زینب اصل محمدی؛ نیر محمدخانی؛ مسلم ثروتی

13.

فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ترکیب‌های فنلی کل عصاره آبی و اتانولی گیاه نسترن زرد ایرانی (Rosa foetida Herrm.) و ارزیابی خاصیت ضد‌میکروبی بر سالمونلا انتریکا، باسیلوس سرئوس و استافیلوکوکوس اورئوس

صفحه 171-182
زهرا نوروزی؛ مریم مصلحی شاد؛ محمدحسین صالحی سورمقی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب