آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,829
تعداد مقالات32,098
تعداد مشاهده مقاله40,864,084
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,113,701
حسنی, علی, خوش تقاضا, محمد هادی, عبادی, محمدتقی. (1399). تأثیر روش‌های مختلف خشک کردن مایکروویو، سایه و آفتاب بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(1), 142-154. doi: 10.22092/ijmapr.2019.125302.2511
علی حسنی; محمد هادی خوش تقاضا; محمدتقی عبادی. "تأثیر روش‌های مختلف خشک کردن مایکروویو، سایه و آفتاب بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 1, 1399, 142-154. doi: 10.22092/ijmapr.2019.125302.2511
حسنی, علی, خوش تقاضا, محمد هادی, عبادی, محمدتقی. (1399). 'تأثیر روش‌های مختلف خشک کردن مایکروویو، سایه و آفتاب بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(1), pp. 142-154. doi: 10.22092/ijmapr.2019.125302.2511
حسنی, علی, خوش تقاضا, محمد هادی, عبادی, محمدتقی. تأثیر روش‌های مختلف خشک کردن مایکروویو، سایه و آفتاب بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 36(1): 142-154. doi: 10.22092/ijmapr.2019.125302.2511


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب