آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,005
تعداد مقالات33,630
تعداد مشاهده مقاله44,470,828
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,873,045
حسنی, علی, خوش تقاضا, محمد هادی, عبادی, محمدتقی. (1399). تأثیر روش‌های مختلف خشک کردن مایکروویو، سایه و آفتاب بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(1), 142-154. doi: 10.22092/ijmapr.2019.125302.2511
علی حسنی; محمد هادی خوش تقاضا; محمدتقی عبادی. "تأثیر روش‌های مختلف خشک کردن مایکروویو، سایه و آفتاب بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 36, 1, 1399, 142-154. doi: 10.22092/ijmapr.2019.125302.2511
حسنی, علی, خوش تقاضا, محمد هادی, عبادی, محمدتقی. (1399). 'تأثیر روش‌های مختلف خشک کردن مایکروویو، سایه و آفتاب بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 36(1), pp. 142-154. doi: 10.22092/ijmapr.2019.125302.2511
حسنی, علی, خوش تقاضا, محمد هادی, عبادی, محمدتقی. تأثیر روش‌های مختلف خشک کردن مایکروویو، سایه و آفتاب بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 36(1): 142-154. doi: 10.22092/ijmapr.2019.125302.2511


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب